首页
登录
职称英语
[originaltext] Cell phone has become part of the restaurant table setting be
[originaltext] Cell phone has become part of the restaurant table setting be
游客
2023-07-07
84
管理
问题
Cell phone has become part of the restaurant table setting besides knife, fork and napkin.
(19)Distracted dining is the new norm with customers constantly texting friends, surfing the Internet, sending a photo of the meal they’re about to chow down or emailing the boss. For many smart-phone users, it’s hard just to focus on the meal and company at hand.
(20)Now, one restaurant in Los Angeles is giving diners a reason to turn off the digital world. It will offer customers a 5-percent discount on their bill if they are willing to check their phones at the door. The restaurant is located on Beverly Boulevard. It hopes this gives customers a way to truly sit back and relax, enjoy their meal and actually talk with friends and family in person.
The owner of the restaurant explains that it’s really not about people disrupting other guests. But because the restaurant is home, and wants to create the atmosphere of home. It’s about two people sitting together and just connecting, without the distraction of a phone. The owner tries to create a place where you come in and really enjoy the experience and the food and the company.
Some customers say that the suggestion reminds them to keep cell phone usage outside the restaurant. Whenever they go into the restaurant, on every table, there are wine glasses, silverwares and delicious meals.(21)At first, they are not quite used to it. But later, it becomes a trend to go to the restaurant to enjoy a quiet period without the phone at hand. They also enjoy the discount offered by the considerate owners of the restaurant.
19. What commonly distracts customers from their meals and company?
20. What is the restaurant in Los Angeles doing?
21. What are some customers’ attitudes to the offer?
选项
A、They are pleased to accept it in the beginning.
B、They enjoy the environment and the discount at last.
C、The offer turns out to be totally a failure.
D、They like the offer but not the environment.
答案
B
解析
短文中提到顾客们最初不太习惯,但后来很享受餐厅的环境和折扣,故答案为B)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2815898.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Thereisalimitofthreebookseachperson,butyoutakefour
[originaltext]W:Thereisalimitofthreebookseachperson,butyoutakefour
[originaltext]It’snoteasybeingateenager—norisiteasybeingthepar
[originaltext]Fewlawsaresoeffectivethatyoucanseeresultsjustdays
[originaltext]Ihateddinnerparties.ButIdecidedtogivethemanothertr
[originaltext]Ihateddinnerparties.ButIdecidedtogivethemanothertr
[originaltext]Ihateddinnerparties.ButIdecidedtogivethemanothertr
[originaltext]W:Hey,Geff.Haveyoubeentothenewlibraryyet?M:Oh,hi,Je
[originaltext]W:Hey,Geff.Haveyoubeentothenewlibraryyet?M:Oh,hi,Je
[originaltext]W:Hey,Geff.Haveyoubeentothenewlibraryyet?M:Oh,hi,Je
随机试题
煮盐业是秦汉时期重要的手工业,其中产于巴蜀地区的是( )A.池盐 B.海盐
路由器包含多种端口以连接不同类型的网络设备,其中能够连接DDN、帧中继、X.25
正常脑脊液压力是____,超过____为颅内压增高。
除中国证监会另有规定外,合格境内机构投资者经营证券投资基金、经 营集合资产管理
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
可每天给药一次的药品,其半衰期应为A.0.5~1小时 B.1~8小时 C.8
完全是碱性氨基酸的是A.赖氨酸、组氨酸、精氨酸 B.苯丙氨酸、色氨酸、酪氨酸
(2016年真题)根据股价未来变化的方向,股价运行的形态划分为()。A.持
幼儿提问类型的变化模式是()。 (A)从“是什么”转向“为什么”(B)从“
A公司拟建一个大型铜矿。经检测,该处铜矿主要矿物成分为黄铁矿和黄铜矿,且该矿山
最新回复
(
0
)