首页
登录
职称英语
Abby Subark is a mother of two kids from Boston. "For my kids, I’m nervous.
Abby Subark is a mother of two kids from Boston. "For my kids, I’m nervous.
游客
2023-07-05
81
管理
问题
Abby Subark is a mother of two kids from Boston. "For my kids, I’m nervous. I don’t know if they’ll be able to achieve their American dream." She may be right. More than hard work or education, the best way to get rich in America is to be born rich.
It is the case that somebody who is in the upper third of income, with poor scores, at the bottom on tests when they are in eighth grade, is more likely to go to college and finish college than a poor kid with the top scores. That’s what the working person’s children are up against.
The Economic Policy Institute finds it would take a poor couple with 2 children 9 or 10 generations to achieve middle class status. That’s about 200 years. The typical feature of American opportunity has always been the ability to do better than your parents. But compared with similar developed countries, the United States ranks fifth out of six for so-called intergenerational mobility(变动).
If you look at the mechanisms(机制)for upward mobility that were so readily available 50 years ago, they are becoming out of reach, like plentiful factory jobs with good wages and affordable education and health care.
White families are twice as likely as blacks to be upwardly mobile. For most people in America today,
where you end up depends on where you start
.
If you started in the middle-income class, about 40 to 45 percent of what you are making right now is due to the fact that your parents were in the middle-income class. The rest is up to you.
But for the millions of people who find themselves below the poverty line and the millions more who are the working poor, their starting point for the American dream leaves them painfully far away from the middle class. [br] Which of the statements is NOT true according to the passage?
选项
A、People used to have more opportunities for upward mobility.
B、A great many poor people can hardly realize their American dream.
C、You can make all your dreams come true in America if born rich.
D、Rich kids are more likely to go to college than poor kids.
答案
C
解析
细节题。根据文章大意,出身富裕的孩子比出身贫穷的孩子更易实现美国梦。可知C项描述过于绝对,与本文主旨相矛盾,故选C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2810414.html
相关试题推荐
[originaltext]MymotherwasborninasmalltowninnorthernItaly.[16]She
Mothersreallydofavourtheir"preciousfirstboms"overthechildrenthey
Mothersreallydofavourtheir"preciousfirstboms"overthechildrenthey
Mothersreallydofavourtheir"preciousfirstboms"overthechildrenthey
Mothersreallydofavourtheir"preciousfirstboms"overthechildrenthey
TheCaseforKillingGrannyA)Mymotherwantedtodie,butt
TheCaseforKillingGrannyA)Mymotherwantedtodie,butt
TheCaseforKillingGrannyA)Mymotherwantedtodie,butt
TheCaseforKillingGrannyA)Mymotherwantedtodie,butt
TheCaseforKillingGrannyA)Mymotherwantedtodie,butt
随机试题
Recentprogressinpublichealthhashelpedpeoplelivelongerandhealthier
It’shardtomissthem:theepitomeofcasual"geekchic"andorganizedwith
Whatpointdoestheauthorintendtoputacrossinthefirstparagraph?[br]Whi
Ifyouhadspokenclearly,you______(understand).wouldhavebeenunderstood虚拟语气
Energyindependence.Ithasaniceringtoit.Doesn’tit?Ifyouthinkso,
根据设计图纸及门扇的开启方向,确定门框的安装位置,并把门框装人洞口,安装时采取防
以下特殊情况需要商务部的前置审批,下列说法错误的是()A.外国投资者并购境内非
C第一步,本题考察非整数数列。 第二步,因后面的数字都有根号,因此考虑前面的整数也变为带根号的数字。观察到根号外面的数字有7和11,考虑构造质数数列。因此有,
血液中,血红蛋白的氧容量是指 A.血红蛋白能结合的最大氧量B.血红蛋白实际结合
关于子宫内膜增生,以下哪项正确? A.以腺体病变为主,伴有少量间质病变 B.
最新回复
(
0
)