首页
登录
职称英语
When a New Yorker was hiking in Europe, his Swiss friend kept saying "Listen
When a New Yorker was hiking in Europe, his Swiss friend kept saying "Listen
游客
2023-07-05
79
管理
问题
When a New Yorker was hiking in Europe, his Swiss friend kept saying "Listen to that!" but he didn’t hear anything. His ears were accustomed to loud city noises and it was days before he was able to notice the sound of a bird. For most of us, silence has become a rare experience. There is background music in restaurants, bars, stores, rest rooms, elevators, and when you are waiting on the telephone. Russell Baker blames "society’ s determination to entertain you whether you like it or not."
People may say they yearn for quiet, but in practice they avoid it. They drive with the car radio turned up, switch on the television when they get home, and exercise while listening to music on headphones. The noise suggests that people have a spiritual problem. They can buy things in stores, but they do not have enough human contact. So they fill their lives with sound.
Sometimes the reason for the noise is primitive. Young men play their car stereos loudly in order to create a personal environment around them. Like animals, they are marking a territory to warn rivals away and to attract a mate.
It may also be true that the brain itself wants excitement just as the stomach insists on food. Unlike in the past, we now have modern technology to supply a constant flood of sounds. This seems extreme. Perhaps we would be better off if we sought periods of silence to provide balance. [br] According to the passage, a good response to this practice would be to______.
选项
A、balance the noise with moments of silence
B、eat enough food in order to quiet the stomach
C、use our brains to improve modern technology
D、realize that the sounds seem to be extreme, but are not
答案
A
解析
细节题。作者在文章最后指出Perhaps we would be better off if we soughtperiods of silence to provide balance.即最好的做法是能够在喧嚣与宁静中找到平衡,故选A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2810062.html
相关试题推荐
[originaltext]AnewstudyprovestheoldRomansaying(16)"Asoundmindina
[originaltext]Afriendofminetoldmethatwhenhewasayoungman,[16]hewe
Oneafternoonrecently,two【B1】______friendscalledtotellmethat,well,t
Oneafternoonrecently,two【B1】______friendscalledtotellmethat,well,t
Oneafternoonrecently,two【B1】______friendscalledtotellmethat,well,t
Oneafternoonrecently,two【B1】______friendscalledtotellmethat,well,t
Oneafternoonrecently,two【B1】______friendscalledtotellmethat,well,t
Oneafternoonrecently,two【B1】______friendscalledtotellmethat,well,t
Oneafternoonrecently,two【B1】______friendscalledtotellmethat,well,t
[originaltext]W:YoumustbeveryexcitedaboutyourtriptoEurope.Whendoyo
随机试题
Shecomplainedthatshehad______worktodo.A、toomanyB、alotC、alargeD、too
Anewstudyreportsthecommondrugaspiringreatlyreduceslife-threatening
HowtoBeEffectiveReaders?I.Introductionofreadingand
Wedidn’tknowhistelephonenumber,______(否则我们会给他打电话的)or/otherwisewewouldhav
安全色红色的对比色为()。A.黑色 B.白色 C.黄色 D.绿色
【教学过程】 环节一:课堂导入 采用视频导入,为学生在多媒体上播放北京农民老大爷私自设网捕麻雀,被判处半年拘役的视频案例。随后提问学生:你们如何看待这位
A.顺式或反式,多为顺式B.反式C.顺式D.六元不饱和内酯环E.β-构型甲型强心
下列细菌引起菌痢症状最严重的是A.宋氏志贺菌B.痢疾志贺菌C.福氏志贺菌D.宋内
错答案为B。基本分析的主要目的是评估证券的投资价值,判断证券的合理价位,提出相应的投资建议。找出公司股价政动的规律是技术分析的主要目的。
下列哪项检查对蛛网膜下腔出血病人无帮助A、头颅CT B、ECT C、mRI
最新回复
(
0
)