首页
登录
职称英语
[originaltext] When couples get married, they usually plan to have children.
[originaltext] When couples get married, they usually plan to have children.
游客
2023-07-04
80
管理
问题
When couples get married, they usually plan to have children. Sometimes, however, a couple can not have a child of their own. In this case, they may decide to adopt a child. In fact, adoption is very common today. There are about 60,000 adoptions each year in the United States alone. Some people prefer to adopt infants, others adopt older children. Some couples adopt children from their own countries. Others adopt children from foreign countries. (7) In any case, they all adopt children for the same reason: they care about children and want to give their adopted child a happy life. Most adopted children know that they are adopted. Psychologists and child-care experts generally think this is a good idea. However, many adopted children or adoptees have very little information about their biological parents. (8)As a matter of fact, it is often very difficult for adoptees to find out about their birth parents, because the birth records of most adoptees are usually sealed. The information is secret, so no one can see it. Naturally, adopted children have different feelings about their birth parents. Many adoptees want to search for them, but others do not. (9)The decision to search for birth parents is a difficult one to make. Most adoptees have mixed feelings about finding their biological parents. (10)Even though adoptees do not know about their natural parents, they do know that their adopted parents want them, love them and will care for them.
7. According to the speaker, why do some couples adopt children?
8. Why is it difficult for adoptees to find out about their birth parents?
9. Why do many adoptees find it hard to make the decision to search for their birth parents?
10. What can we infer from the passage?
选项
A、Early adoption makes for closer parent-child relationship.
B、Most people prefer to adopt children from overseas.
C、Understanding is the key to successful adoption.
D、Adoption has much to do with love.
答案
D
解析
推理判断题。文章最后提到,即使被收养的孩子对生身父母不了解,但他们知道养父母需要他们,爱他们并会照顾他们。故答案选 D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2807730.html
相关试题推荐
Differentthingsusuallystandfordifferentfeelings.Red,forexample,is
Differentthingsusuallystandfordifferentfeelings.Red,forexample,is
Differentthingsusuallystandfordifferentfeelings.Red,forexample,is
Differentthingsusuallystandfordifferentfeelings.Red,forexample,is
College-boundAmericanhighschoolstudentsusuallyhavesomecombinationof
College-boundAmericanhighschoolstudentsusuallyhavesomecombinationof
College-boundAmericanhighschoolstudentsusuallyhavesomecombinationof
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
随机试题
冬雨期施工增加费按基本直接费的( )计算。A.1.0% B.0.4% C.
共用题干 患者,女性,45岁。正在单位开会时突感上腹部疼痛、大汗淋漓,120送
患儿,女,3岁。不慎被蜡烛烧伤左手。烫伤部位局部红肿,有一个约2cm×2cm大水
根据下图回答问题 利润最高的企业是()A.甲 B.乙 C.丙
(2017年5月)以下关于劳动争议调解的说法,不正确的是( )。A.调解委员会
()是指银行应当尽量避免各种不确定因素对其资产和贷款等方面的影响,保证银行稳健经
意志行动形成有哪些特点?
HZ公司是一家生产通信设备的民营通信科技公司,于1986年正式注册成立,产品全面
关于经纬仪,下列说法正确的是()。A.是进行角度测量的主要仪器 B.包括
男性,52岁,2年前急性广泛前壁心肌梗死,出院时窦性心律,BP120/80mmH
最新回复
(
0
)