首页
登录
职称英语
[originaltext] When we say older people shrink, we don’t mean they become ti
[originaltext] When we say older people shrink, we don’t mean they become ti
游客
2023-07-04
106
管理
问题
When we say older people shrink, we don’t mean they become tiny enough to fit in your pocket! We just mean that it’s common for older people to become a little shorter over time. It isn’t dramatic or sudden. It takes place over years and may add up to only an inch or so off of their adult height.(19)This kind of shrinking can’t be reversed, although people can slow or stop this process. But why does shrinking happen at all?
Gravity, the force that keeps your feet on the ground, takes hold, and the disks, or cushions between the bones in the spine, get compressed over time.(20)The back bones end up pressing closer together, which makes a person lose a little height and become shorter.
Another reason why some older people shrink is because of the weakening of the bone which occurs when the bone is broken down and not enough new bone material is made. Over time, the bone is said to be lost because it’s not being replaced. Bones become smaller and weaker and can easily break if someone with this problem is injured.
Older people, especially women, who generally have smaller and lighter bones to begin with, can get small breaks in bones that are called compression fractures.(21)These breaks cause collapse of the back bones and over time the person can become stooped.
19. What do we know about the shrinking process of older people?
20. What is the main reason for people’s becoming shorter?
21. How do people become stooped?
选项
A、Bones become weaker and break easily.
B、Bone material changes with time.
C、The back bones press closer together.
D、Cushions between bones break down.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2806407.html
相关试题推荐
[originaltext]Todayeveryonewillacceptmoneyinexchangeforgoodsandser
[originaltext]TheterritorialgrowthintheUnitedStateswasfollowedbygr
[originaltext]TheterritorialgrowthintheUnitedStateswasfollowedbygr
[originaltext]AlmostallstatesinAmericahaveastatefair.Theylastfor
[originaltext]M:(5)Sarah,youworkintheAdmissionsOffice,don’tyou?W:(5
[originaltext]M:(4)Mary,Ihopeyouarepackedandreadytoleave.W:Yes,I’
[originaltext]M:(4)Mary,Ihopeyouarepackedandreadytoleave.W:Yes,I’
[originaltext]M:(4)Mary,Ihopeyouarepackedandreadytoleave.W:Yes,I’
[originaltext]W:ShallwehaveanEnglishtestthisafternoon?M:Itispostpon
[originaltext]W:ShallwehaveanEnglishtestthisafternoon?M:Itispostpon
随机试题
战争险()社会保障金[br]全损险()保险公司K、D
一篇文章选取的关键词越多,揭示文章主题就越深,可供搜索、利用的概率就越高。
患者,男,41岁。3小时前在睡眠中突发胸痛,有压抑感,伴大汗而来急诊。既往无类似
银行业金融机构应对存在重大环境风险、社会风险的客户进行名单制管理。()
患者,男性,50岁。慢性病毒性肝炎20年。近日出现消瘦、腹水、蜘蛛痣,肝在肋下未
宫颈与阴道黏膜可见散在的红色斑点,最可能的诊断为A.链球菌性阴道炎 B.念珠菌
案例七: 一般资料:求助者,女性,28岁,中学教师。 案例介绍:求助者由于与
中型机电设备分项报价表中供货分项类别的内容包括( )。A.主机和标准附件 B.
以下不属于债权相对性的是( )。A.债权主体的相对性 B.债权客体的相对性
运动时突然出现的胸痛和呼吸困难,查体左侧胸廓饱满,最可能是A.支气管哮喘 B.
最新回复
(
0
)