首页
登录
职称英语
For years, high school students have received identical textbooks as their c
For years, high school students have received identical textbooks as their c
游客
2023-07-04
83
管理
问题
For years, high school students have received identical textbooks as their classmates. Even as students have different learning styles and abilities, they are force-fed the same materials. " Imagine a digital textbook where because I’m a different person and learn differently, my book is different than your book," said Richard Baraniuk, founder of OpenStax.
OpenStax will spend two years developing the personalized books and then test them on Houston-area students. The books will also go through a review and evaluation process similar to traditional textbooks. Baraniuk expects 60 people to review each book before publication to ensure its quality.
The idea is to make learning easier, so students can go on to more successful careers and lives. Baraniuk isn’t just reproducing physical textbooks on digital devices, a mistake e-book publishers have made. He’s seriously rethinking that the educational experience should be in a world of digital tools. To do this means involving individuals with skills traditionally left out of the textbook business. Baraniuk is currently hiring cognitive scientists and machine learning experts. Baraniuk wants to use the tactics(策略)of Google, Netflix and Amazon to deliver a personalized experience. These Web services all rely on complex algorithms(算法)to automatically adjust their offerings for customers.
Just as Netflix recommends different movies based on your preferences and viewing history, a textbook might present materials at a different pace. The textbook—which will be stored on a range of digital devices—will automatically adjust itself thanks to machine learning. As a student learns about a topic, he or she could be interrupted by brief quizzes that evaluate whether he or she masters the area. Depending on how the student does, the subject could be reinforced with more material. Or a teacher could be automatically e-mailed that the student is struggling with a certain concept and could use some one-on-one attention.
This personalized learning experience is possible thanks to the wealth of data a digital textbook can track. This data can be used to better track students’ progress during a course. Parents and teachers can monitor a student’s development and provide in time more proper assistance. With personalized learning methods, our students’ talents will be better developed. [br] In which aspect have e-book publishers done incorrectly?
选项
A、They have only put emphasis on learning experience.
B、They have made it difficult to have access to an e-book.
C、They have made it rather boring and inconvenient to learn.
D、They have just produced an electronic copy of print textbooks.
答案
D
解析
事实细节题。本题考查电子书出版商所犯的错误。原文第三段第二句提到,只在数字化设备上复制纸质课本,这是电子书出版商所犯的一个错误,D)项是该句的同义转述,故为答案。A)“他们只看重学习经验”、B)“他们使得电子书的使用相当困难”和C)“他们使得学习相当枯燥和不方便”,原文均未提及,故排除。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2806310.html
相关试题推荐
MayraAvilaislookingforwardtoherhighschoolprom.Avila,18,theWest
MayraAvilaislookingforwardtoherhighschoolprom.Avila,18,theWest
MayraAvilaislookingforwardtoherhighschoolprom.Avila,18,theWest
About2percentofAmericanstudentsarenowtaughtathome.Educatorsarec
About2percentofAmericanstudentsarenowtaughtathome.Educatorsarec
About2percentofAmericanstudentsarenowtaughtathome.Educatorsarec
About2percentofAmericanstudentsarenowtaughtathome.Educatorsarec
Onaverage,Americankidsages3to12spent29hoursaweekinschool,eigh
Onaverage,Americankidsages3to12spent29hoursaweekinschool,eigh
MayraAvilaislookingforwardtoherhighschoolprom.Avila,18,theWest
随机试题
BecauseRussellwassuchamemorableand(i)______publicspeaker,manypeoplemi
学院食堂菜色多样,价钱便宜,有的菜味道不错,食堂环境优美、干净,学生满意,但随着学生的增多,地方不够,导致有的学生吃不到饭,要到校外去吃饭.同时建议提高饭菜和服
Tospendtheirleisuretime,Polishpeople______.[br][originaltext]Peop
[originaltext]Ifyouweretovisiteducation,asanalien,andsay"What’s
某河道疏浚工程批复投资1500万元,项目法人按照《中华人民共和国标准监理招标文件
模拟电视信号指三种参数变化完全模拟实际的物理参数变化,这三种参数包括以下方面(
下列可以作为接地装置的是A.暖气管道 B.避雷针的接地线 C.煤气管道 D
下图示意北半球夏季4个气旋的移动路径。读图,回答第题。 气旋(
以下关于基金业协会的说法错误的是( )。A.基金业协会是证券投资基金行业的自律
A.血钙增高,血磷降低B.血磷增高C.血钙增高D.血钙和血磷同时降低E.血钙降低
最新回复
(
0
)