首页
登录
职称英语
[originaltext]W: There is new data out today that confirms that many Americans
[originaltext]W: There is new data out today that confirms that many Americans
游客
2023-06-29
84
管理
问题
W: There is new data out today that confirms that many Americans are not good at math. And when it comes to everyday technology skills, we are dead last when compared to other developed countries. Here’s Gabrielle Emanuel of National Public Radio.
M: [12]Let’s start with the bad news that Americans are terrible at technology skills—using email, naming a file on a computer, using a link on a webpage or just texting someone.
W: No country scored below the U.S.
M: Only one country. Poland performed as poorly as we did. [13]Who came out the first—Japan did the best and then Finland. If you look at data about reading and math, you’ll notice something interesting. Young adults who went to college or graduate school were doing pretty well. [14]In literacy, they were actually doing better than their peers in other countries.
W: So that’s a bit of good news.
M: But when you looked at Americans who have a high school diploma, they looked a lot like other countries’ high school dropouts. [15]We had a lot of work to do. That is especially true when it comes to math. You go to the store, and there’s a sale. Buy one; get the second one half off. You decide to buy two. How much do you pay?
W: You mean high school graduates can’t do this task in general?
M: You’re right. What does that tell us about our education system? Well, it tells us that we need to think about the preparedness of our students as they’re leaving high school.
W: Right. And schools, employers, in fact, we all need to do something about it. Thank you, Gabrielle.
12. What does the man say about Americans?
13. Who performed the best in technology skills according to the man?
14. In what aspect did American college students perform well?
15. What do we learn from the conversation about American high school education?
选项
A、It is undergoing a drastic reform.
B、It has much room for improvement.
C、It lays emphasis on creative thinking.
D、It prioritizes training of practical skills.
答案
B
解析
题目问的是从对话中,我们可以了解到美国高中教育的什么信息。对话中男士提到,美国高中毕业生看起来更像是其他国家高中辍学的学生,我们仍有很多工作需要做,特别是谈到数学的时候,B“美国高中教育仍有很大的进步空间”是对男士话语的总结概括,故选B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2793462.html
相关试题推荐
[originaltext]Culturecanandshouldplayaroleinbringingpeopletogethe
[originaltext]Culturecanandshouldplayaroleinbringingpeopletogethe
[originaltext]Culturecanandshouldplayaroleinbringingpeopletogethe
[originaltext]Culturecanandshouldplayaroleinbringingpeopletogethe
[originaltext]Iamnotonlyapainter,butastudentofart.Sometimes,[20]
[originaltext]M:I’msorryI’mlate,Rose.W:That’sallright,Vic.Myhousei
[originaltext]M:I’msorryI’mlate,Rose.W:That’sallright,Vic.Myhousei
[originaltext]W:Excuseme,wherecanIfindtheseriesHairyPotter?Ihavebe
[originaltext]W:Excuseme,wherecanIfindtheseriesHairyPotter?Ihavebe
[originaltext]W:Excuseme,wherecanIfindtheseriesHairyPotter?Ihavebe
随机试题
Readthearticlebelowaboutcrisismanagement.Choosethebestwordto
Inthisbroadcast,whatshallwestudy?Weshallstudythe______ofmusic.[or
USPoliticiansDebate"NetNeutrality"VocabularyandExpressionssuspendfu
Accustomedthoughwearetospeakingofthefilmsmadebefore1927as"silen
下列关于计算机主机的叙述中,正确的是()。A.母板是计算机主机的核心 B.中
阅读材料,并回答问题。 思想品德课学习形成性评价用表 评价对象:班级:时间:
属于香橼功效的是( )。A.活血止痛 B.疏肝解郁 C.理气和中 D.燥
(2021年真题)根据公司法律制度的规定,下列情形中,上市公司可以收购本公司股份
临床上常作为升压药使用的药物是A、普萘洛尔 B、去甲肾上腺素 C、左旋多巴
调整工程网络计划时,调整内容一般包括()。 A.非关键工作时差 B
最新回复
(
0
)