首页
登录
职称英语
[originaltext] [16]The Olympic Games were first held at Olympia in ancient
[originaltext] [16]The Olympic Games were first held at Olympia in ancient
游客
2023-06-28
86
管理
问题
[16]The Olympic Games were first held at Olympia in ancient Greece as long ago as 776 B. C. They were held once every four years. The custom lasted for more than 1,000 years, but died out under the rulers of Rome and ceased during the decline of ancient Greek civilization. Then in 1896 the Games were revived. In that year, a Frenchman, Baron de Coubertin, decided to try to start the Games again. [17]He wished to renew these ideals of excellence of body, mind, and spirit shown in the classic Greek Olympics. He succeeded, and the modern Olympic Games began in Athens, Greece, in 1896. Since then the Olympics have grown steadily with more and more nations and athletes taking part in. Because of the world wars, they were not held in 1916, 1940, and 1944. They have been regularly held ever since then.
The Olympics present the world’s most important athletic contests. Athletes from all over the world take part in the modern Olympic Games. Any nation may enter a team in the Games if it agrees to follow the rules of the International Olympic Committee (IOC). Athletes of many nations compete in a variety of sports divided into Winter Games and Summer Games. The Olympic Games are held each time in a different city of the world.
16 When were the first Olympic Games held?
17 Why did Baron restart the Games?
18 What do we know about the modern Olympics?
选项
A、Any qualified athlete can enter for the game freely.
B、It is organized by the International Olympic Committee.
C、It has been held every four years since it was revived.
D、Any nation can enter a team in the Games unconditionally.
答案
B
解析
短文末尾提到,“如果遵守国际奥委会制定的准则,所有的国家都可以派团参加奥运会。”言下之意是现代奥运会由国际奥委会组织管理。故选B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2791168.html
相关试题推荐
[originaltext]AccordingtonewresearchbyBritishscientists,teenswhodo
[originaltext]Singaporehastopped131citiesgloballytobecometheworld’
[originaltext]Somekindsofmentalskillsnaturallydecreaseaspeopleget
[originaltext]Somekindsofmentalskillsnaturallydecreaseaspeopleget
[originaltext]Somekindsofmentalskillsnaturallydecreaseaspeopleget
[originaltext]M:Ouch,howcanthesandbesohotwhenthewater’sstillcold?
[originaltext]M:ThatisitIknowthatitissmallerthanyouwanted,butiti
[originaltext]M:ThatisitIknowthatitissmallerthanyouwanted,butiti
[originaltext]W:Excuseme,wherecanIfindtheseriesHairyPotter?Ihavebe
[originaltext]W:Excuseme,wherecanIfindtheseriesHairyPotter?Ihavebe
随机试题
AdroughtthatagovernmentofficialcalledthemostsevereMexicohadever
【B1】[br]【B8】[audioFiles]audio_eufm_j01_273(200910)[/audioFiles]weekends位于介词on
【B1】[br]【B13】A、woksB、potsC、boilersD、fryersC本题考查词语辨析能力。identical表示“相同的”、“同一
(1)Menandwomentendtochoosedifferentcareerpaths,andresearchershav
[originaltext]Thisisthefirstofaseriesoflecturesonhistoricenginee
患儿男,7岁。反复眼睑水肿5个月,尿常规:尿蛋白(+++),红细胞15~20个/
尿沉渣检查,肾盂肾炎多见A.颗粒管型 B.透明管型 C.少量白细胞
想必许多人对初中语文课文《梁生宝买稻种》_______,它就是节选自《创业史》。
施工成本管理的基本流程是( )。A.成本分析→成本核算→成本预测→成本计划→成
女,40岁,发现颈部肿大6年,近半年来常感心悸,多汗,食量加大,检查:无突眼、甲
最新回复
(
0
)