首页
登录
职称英语
[originaltext] Donna Fredrick’s served with the Peace Corps for two years in
[originaltext] Donna Fredrick’s served with the Peace Corps for two years in
游客
2023-06-26
27
管理
问题
Donna Fredrick’s served with the Peace Corps for two years in Brazil.(16)She joined the Peace Corps after she graduated from college because she wanted to do something to help other people.(17)She had been brought up on a farm, so the Peace Corps assigned her to an agricultural project. Before she went to Brazil, she studied Portuguese for three months. She also learned a great deal about its history and culture. During her two years with the Peace Corps, Donna lived in a village in northeastern Brazil. That part of Brazil is very dry and farming is often difficult there. Donna helped the people of the village to organise an irrigation project, and she also advised them on planting crops that didn’t require much water. When Donna returned to the States, she couldn’t settle down. She tried several jobs, but they seemed very boring to her. She couldn’t get Brazil out of her mind. Finally, one day she got on a plane and went back to Brazil. She wasn’t sure what she was going to do. She just wanted to be there. After a few weeks. Donna found a job as an English teacher, teaching five classes a day. Like most of the teachers, she doesn’t make much money. She shares a small apartment with another teacher. And she makes a little extra money by sending stories to newspapers in the States. Eventually she wants to quit teaching and work as a full-time journalist.
16. Why did Donna join the Peace Corps after she graduated from college?
17. What was Donna assigned to do in Brazil?
18. Why did Donna go back to Brazil once again?
19. How did Donna make extra money to support herself?
选项
A、She found it difficult to secure a job in her own country.
B、She wanted to renew her contact with the Peace Corps.
C、She was invited to work as an English teacher.
D、She could not get the country out of her mind.
答案
D
解析
目的原因题。短文提到Donna回国后找了几份工作,但都感到无聊,她无法忘记她在巴西度过的日子,于是重返巴西。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2785815.html
相关试题推荐
[originaltext]ItwasanItalianinventorwhocreatedthefirstwirelessdev
[originaltext]ItwasanItalianinventorwhocreatedthefirstwirelessdev
[originaltext]ItwasanItalianinventorwhocreatedthefirstwirelessdev
[originaltext]Inancienttimes,manypeoplebelievedtheearthwasaflatd
[originaltext]Asyouknow,therearetoomanystudentstodaywhoistrying
[originaltext]M:Hi,Angela!Welcomeback!How’syourtriptotheStates?W:Ve
[originaltext]M:Hi,Angela!Welcomeback!How’syourtriptotheStates?W:Ve
[originaltext]W:Excuseme,canIhelpyou?M:Yes.YouseeIboughtthisperso
[originaltext]AninternationalRomanCatholicorganizationsayshumanright
[originaltext]AninternationalRomanCatholicorganizationsayshumanright
随机试题
Tomlikes______footballgameverymuch.A、toseeB、tolookC、watchingClike后接动名
SupremeCourtRulesGeneticMotherIsNotLegalMotherVocabularyandExpression
Aresomepeoplebornclever,andothersbornstupid?Orisintelligencedevel
根据设备工程监理服务质量差距分析模型,可能造成服务设计和策划差距的原因有()
以下关于不同组织形式的股权投资基金设立流程的描述正确的是( )。A.合伙型基金
下列不属于变相公开发行股票、公司、企业债券的是( )。A.采用广告、电话、传真
中国城市社区类型可以分为()。A.商品住宅区 B.单位型社区 C.保障房住
某物业服务企业管理多层住宅25万m2,管理高层住宅25万m2,管理别墅4万m2,
(2016年真题)患儿,男,5岁,体重25kg,有癫痫病史,青霉素过敏史。因急性
水下铺设土工织物垫层时,在潮流较大区域宜在()施工。A.低潮时 B.落潮时
最新回复
(
0
)