首页
登录
职称英语
[originaltext] (22)You can divide the automotive universe into two categori
[originaltext] (22)You can divide the automotive universe into two categori
游客
2023-06-26
62
管理
问题
(22)You can divide the automotive universe into two categories: those who paid too much for a new car and those who think they did. Such is the maddening process of visiting dealers, decoding their "real" cost, negotiating and bargaining the fees.(23)Revolutionizing the model of car buying is the crusade(改革运动)of Scott Painter, the 43-year-old founder and CEO of TrueCar. com. TrueCar is a free online service that tracks actual purchases of new cars. Unlike other car sites,(24)it collects information from various sources in the transaction process: insurers, lenders, government records, and the 5 400 brick-and-mortar dealers in 49 states that participate in TrueCar’s network. From these data,(24)TrueCar determines average prices for any model in a given area in the past month. TrueCar’s best graphic: Plug in a vehicle model and zip code, and TrueCar creates a series of price charts showing the range of what people have paid.(24)You can then negotiate knowledgeably with local dealers—and if you want price quotes from dealers in TrueCar’s network, just click a button. The average savings for a TrueCar buyer is 9. 7% off sticker price. Sometimes, where dealers have too much inventory, many buyers have paid less than dealer cost. "There’s an average 25% range from top to bottom on what people pay for a commodity—the exact same car," Painter says.(25)"Buying a car should be more transparent. You don’t have to trust the dealer anymore—trust the data. "
22. What does the speaker say about the customers when buying cars?
23. What can we learn about TrueCar?
24. What can’t TrueCar do?
25. Why did Scott Painter found TrueCar?
选项
A、Some of them are always overcharged.
B、Some of them often get mad at bargaining.
C、Some of them think they overpaid for the car.
D、Some of them always paid too less.
答案
C
解析
语义理解题。本题问的是讲话者对购买汽车的顾客的看法。短文开头提到在汽车领域有两类人:一类是花高价买车的人,另一类是认为自己买的车的价格过高的人。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2784502.html
相关试题推荐
[originaltext]Sinceaunionrepresentativevisitedourcompanytoinformus
[originaltext]Sinceaunionrepresentativevisitedourcompanytoinformus
[originaltext]Whenpeoplecareforanelderlyrelative,theyoftendonotu
[originaltext](16)Therearemanycommonlyheldbeliefsabouteyeglassesan
[originaltext](16)Therearemanycommonlyheldbeliefsabouteyeglassesan
[originaltext](23)AnewbookbytwoprofessorsatPennsylvaniaStateUniver
[originaltext](23)AnewbookbytwoprofessorsatPennsylvaniaStateUniver
[originaltext](23)AnewbookbytwoprofessorsatPennsylvaniaStateUniver
[originaltext]Fromthebeginningofhumanhistory,(21)peoplehaveusedoil
[originaltext]Asmoreandmorepeoplelosetheirjobs,nowisperhapstheti
随机试题
TheInternetprovidesanamazingforumforthefreeexchangeofideas.Give
Lastnightweallwenttothecinema,becausethefilmwasvery(excite)______
下列选项中,属于按份共有的是( )。A.两人合买的一辆汽车 B.夫妻共有
某工地在3层楼施工,工人在搬运砖块,由于该作业层未满铺脚手架,而只有少数脚手板,
受精卵开始着床的时间,一般于受精后A.1~2天 B.6~7天 C.8~9天
A.AB.BC.CD.D
下列关于基金管理费的说法,正确的有()。A:基金管理费通常与基金规模成正比,与风
邮政服务质量管制的市场范围涉及()。A:邮政通信市场 B:速递市场 C:金融
下列选项中对于水泥混凝土路面模板及其架设与拆除的说法错误的有()。A.施工模板
Y系列电动机型号表示由六个部分组成,包括产品代号、机座中心高度、机座长度代号、铁
最新回复
(
0
)