首页
登录
职称英语
[originaltext] Sam had worked 30 years for the same company and now he had t
[originaltext] Sam had worked 30 years for the same company and now he had t
游客
2023-06-26
80
管理
问题
Sam had worked 30 years for the same company and now he had to retire.[19]As a sign of gratitude, the company held a dinner in his honour. "Sam," announced his boss, "it is my great honour to present this gift to you on behalf of the company." Sam walked down to the front of the table and accepted the gift with pride. It was a gold watch and on it was written "To faithful Sam for 30 years of service."[20]Sam wept. "I am at a loss for words."
At home, Sam’s wife looked at the gold watch critically. "For this you worked 30 years? A cheap gold-plated watch?" "It’s the thought, dear," answered Sam. "The important thing is that I am not working any more." His wife held the gold watch to her ear and said, "Neither is your watch."
19. What did the company do to honour Sam?
20. How did Sam feel when he saw what was written on the watch?
21. What can we infer from the story?
选项
A、Sam’s wife did not think that the company was fair to Sam.
B、Sam’s wife was satisfied with the gold watch.
C、Sam did not like the gold watch.
D、The company had some financial problems.
答案
A
解析
推断题。短文提到,回家以后Sam的妻子挑剔地看着那块金表,并问Sam“就为了这块便宜的镀金手表,你为公司工作30年?”,可见Sam的妻子认为Sam的公司对Sam不公平,故答案为A)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2784123.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Hey,Mark,couldyoutellmeaboutthefirstjobyoueverhad?
[originaltext]W:Hey,Mark,couldyoutellmeaboutthefirstjobyoueverhad?
[originaltext]W:Hello!Canyouintroduceyourselfplease?M:Sure,mynameis
[originaltext](5)Whileflyinghighabovetheearth’ssurface,jetfighter
[originaltext]Itisnotasecretthatspendingtimeoutdoorsisgoodforou
[originaltext]Itisnotasecretthatspendingtimeoutdoorsisgoodforou
[originaltext]Architects,engineersandbuildingsupervisorswillsoonbea
[originaltext]Inmanybusinesses,computershavelargelyreplacedpaperwork
[originaltext]Wall-to-wallmirrorsingymsanddancestudiosmightstopwom
[originaltext]Wall-to-wallmirrorsingymsanddancestudiosmightstopwom
随机试题
Christmasisthetimetomakethebelovedonesfeelspecial.Ahugandaki
[originaltext]W:Youlookbettertoday.Howdidyourtestgo?M:Muchbetterth
WhichofthefollowingitalicizedphrasesindicatesCAUSE?A、Whydon’tyoudoit
[originaltext]W:Withallyourexperienceofinterviewing,Michael,howcanyou
TopicOnTVTalentShowsForthispart,youareallowed30minutestowrit
下列卫生器具不属于洗涤器具的是()A.洗涤盆 B.污水盆 C.洗脸盆 D.
当围岩含水丰富且为软岩时,围岩级别应向差的等级降级。()
A.次乌头碱B.乌头碱C.中乌头碱D.去甲乌药碱E.挥发油肉桂增强胃肠机能的成分
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
关于华法林的特点,正确的是A.溶解已经形成的血栓 B.起效快 C.作用持续时
最新回复
(
0
)