首页
登录
职称英语
[originaltext] A fox one day fell into a deep well and could find no means o
[originaltext] A fox one day fell into a deep well and could find no means o
游客
2023-06-26
70
管理
问题
A fox one day fell into a deep well and could find no means of escape. A thirsty goat came to the same well, and seeing the fox, inquired if the water was good. Concealing his sad situation under a merry guise, the fox sang high praise of the water, saying it was excellent beyond measure, and encouraging him to descend. The goat, mindful only of his thirst, thoughtlessly jumped down, but just as he drank, the fox informed him of the difficulty they were both in and suggested a scheme for their common escape. "If," said he, "you will place your forefeet upon the wall and bend your head, I will run up your back and escape, and will help you out afterwards." The goat readily assented and the fox leaped upon his back. Steadying himself with the goat’s horns, he safely reached the mouth of the well and made off as fast as he could. When the goat blamed him for breaking his promise, he turned around and cried out, "You foolish old fellow! If you had as many brains in your head as you have hairs in your beard, you would never have gone down before you had inspected the way up, nor have exposed yourself to dangers from which you had no means of escape."
16. How did the fox come out of the well?
17. Why did the fox sing high praise of the water?
18. What does the story try to tell us?
选项
A、The water was sweet.
B、The water had saved his life.
C、He wanted to lure the goat to descend.
D、He wanted to comfort the goat.
答案
C
解析
短文提到,狐狸大赞井水的好处,说它妙不可言,一再诱使山羊下井。故C正确。A、B以The water为主语,C、D以He wanted开头。本题可能问“水”怎么样,也可能问“他”有什么动机;根据故事的大致情节,听到问题应能很快判断出C正确。“与主题相关的选项正确。”
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2783909.html
相关试题推荐
[originaltext]Abitofrainandwindinsummercanbenice.Butbadstorms
[originaltext]Abitofrainandwindinsummercanbenice.Butbadstorms
[originaltext]Mensaidtheyspent13hoursaweekonhouseholddutyincludi
[originaltext]Mensaidtheyspent13hoursaweekonhouseholddutyincludi
[originaltext]Somepeoplethoughtbabieswerenotabletolearnthingsunti
[originaltext]W:Mr.Hiller,isthenumberofcomplaintsincreasingordecreasi
[originaltext]W:Mr.Hiller,isthenumberofcomplaintsincreasingordecreasi
[originaltext]W:Oh,Steve,you’reearly!I’mhappyyou’rehereearlytodaybec
[originaltext]W:Oh,Steve,you’reearly!I’mhappyyou’rehereearlytodaybec
[originaltext]TheBritishForeignOfficesaysthemeetingisbeingcalledf
随机试题
【B1】[br]【B14】A、guestsB、strangersC、prisonersD、passengersB“乘客”不是guests,而是pas
Israelisa"powerhouseofagriculturaltechnology",saysAbrahamGorenofElb
Mostearthquakesoccurwithintheupper15milesoftheearth’ssurface.Butear
互联网在我们生活中变得越来越重要了。TheInternetisbecomingmoreandmoreimportantinourlives.
Aftertherobbery,theshopinstalledasophisticatedalarmsystemasaninsuran
TherecessionistakingaserioustollonAmericanretail,bute-commerceco
A.通解 B.特解 C.是解,但既非通解也非特解 D.不是解
大班的陈老师检查幼儿餐后漱口和喝水情况时,发现有的幼儿没漱口和喝水,就采用不准睡
建设工程质量受到多种因素的影响,下列因素中对工程质量产生影响的有( )。A.人
根据《建设工程安全生产管理条例》,下列分部分项工程中,属于达到一定规模的危险性较
最新回复
(
0
)