首页
登录
职称英语
[originaltext] Climate change is making it harder than usual for scientists
[originaltext] Climate change is making it harder than usual for scientists
游客
2023-06-22
92
管理
问题
Climate change is making it harder than usual for scientists to figure out what the future will bring and what impact weather changes will have on society and the economy. A sudden increase of severe weather events has already destroyed homes, businesses and lives. Some fairly simple changes may reduce the toll.
Wind tunnel tests, done by the Insurance Institute for Business & Home Safety, showed that [20]stronger construction costs a little more, but holds up much better to extreme weather. The growing number of unusually strong storms has convinced people that extreme weather is the "new norm." Extreme weather events have increased in frequency over the past 50 years and are expected to become even more common, more intense, and more costly.
Drought is another suspected consequence of climate change, and dry ground means more wildfires in California Current mathematical models of climate change do a poor job of predicting the economic impact of drought and other weather events. All we can do is come up with some rough numbers and estimates. Consensus estimates that maybe experts provide, that give us a view of what would the terrible outcome look like if we don’t do anything.
To help deal with climate problems, policymakers should take actions such as imposing a tax on carbon dioxide emissions. A carbon tax would encourage companies and families to use less energy and generate fewer of the gases thought to be driving changes in the climate.
20 What do we know about stronger construction?
21 What is the consequence of drought in California?
22 What would be the benefit of imposing carbon tax?
选项
A、Make people come up with rough numbers and estimates.
B、Make people use less energy and generate fewer gases.
C、Help scientists figure out what the future will bring.
D、Encourage companies to emit more carbon dioxide.
答案
B
解析
短文末尾处提到,碳税会促使公司和家庭使用更少的能源,并产生更少的有害气体。B把原文的companies and families概括为people,语义与原文完全一致,故选B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2773437.html
相关试题推荐
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)Sp
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
随机试题
Somechildrendonotmakegoodtravellingcompanions,fortheywilldonothingb
文盲illiteracy;illiterate
[originaltext]W:Interestedinthisbook?Thisisourbestsellerthisweek.M:
从西方的文字起源来看,ART这个词与用手制作的()有关A.手段 B.方法
一项1000万元的借款,借款期3年,年利率为5%,若每半年复利一次,年实际利率与
患者女性,30岁。因“右乳肿块2个月,近1个月增大明显”就诊。既往体健。查体:右
药物杂质的主要来源是A:研制过程和使用过程 B:流通过程和研制过程 C:贮存
左图为给定的立体图形,将其从任一面剖开,右边哪一项不可能是该立体图形的截面?
资料:Anythingthataffectsthesmoothflow
用遗传、环境、教育在人的身心发展中的作用理论分析: 宋朝王安石写过一篇《伤仲永
最新回复
(
0
)