首页
登录
职称英语
In agrarian(农业的), pre-industrial Europe, "you’d want to wake up early, start
In agrarian(农业的), pre-industrial Europe, "you’d want to wake up early, start
游客
2023-06-22
63
管理
问题
In agrarian(农业的), pre-industrial Europe, "you’d want to wake up early, start working with the sunrise, have a break to have the largest meal, and then you’d go back to work," says Ken Albala, a professor of history at the University of the Pacific. "Later, at 5 or 6, you’d have a smaller supper. "
This comfortable cycle, in which the rhythms of the day helped shape the rhythms of the meals, gave rise to the custom of the large midday meal, eaten with the extended family. " Meals are the foundation of the family," says Carole Counihan, a professor at Millersville University in Pennsylvania, "so there was a very important interconnection between eating together" and strengthening family ties.
Since industrialization, maintaining such a slow cultural metabolism has been much harder, with the long midday meal shrinking to whatever could be stuffed into a lunch bucket or bought at a food stand. Certainly, there were benefits. Modern techniques for producing and shipping food led to greater variety and quantity, including a tremendous increase in the amount of animal protein and dairy products available, making us more vigorous than our ancestors.
Yet plenty has been lost too, even in cultures that still live to eat. Take Italy. It’s no secret that the Mediterranean diet is healthy, but it was also a joy to prepare and eat. Italians, says Counihan, traditionally began the day with a small meal. The big meal came at around 1 p. m. In between the midday meal and a late, smaller dinner came a small snack. Today, when time zones have less and less meaning, there is little tolerance for offices’ closing for lunch, and worsening traffic in cities means workers can’t make it home and back fast enough anyway. So the formerly small supper after sundown becomes the big meal of the day, the only one at which the family has a chance to get together. "The evening meal carries the full burden that used to be spread over two meals," says Counihan. [br] What does the author think of the food people eat today?
选项
A、Its quality is usually guaranteed.
B、It is varied, abundant and nutritious.
C、It is more costly than what our ancestors ate.
D、Its production depends too much on technology.
答案
B
解析
事实细节题。定位句提到,工业化为人们的食物带来的好处,包括现代生产运输食品的工艺使食物种类和数量大大增加,动物蛋白和奶制品也大量增加,让我们比自己的祖先更有活力。由此可知,B)“它多样化、丰富、有营养”是对原文的总结,故本题答案为B)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2772886.html
相关试题推荐
Thetypicalpre-industrialfamilynotonlyhadagoodmanychildren,butnume
Thetypicalpre-industrialfamilynotonlyhadagoodmanychildren,butnume
Thetypicalpre-industrialfamilynotonlyhadagoodmanychildren,butnume
Thetypicalpre-industrialfamilynotonlyhadagoodmanychildren,butnume
Thetypicalpre-industrialfamilynotonlyhadagoodmanychildren,butnume
ItisnotoftenrealizedthatwomenheldahighplaceinsouthernEuropeans
ItisnotoftenrealizedthatwomenheldahighplaceinsouthernEuropeans
ItisnotoftenrealizedthatwomenheldahighplaceinsouthernEuropeans
RestaurantsinEurope,theUnitedStatesandJapanaretestingtechnologyto
RestaurantsinEurope,theUnitedStatesandJapanaretestingtechnologyto
随机试题
【1】[br]【8】[originaltext]Woman:Hello.I’dliketobecomeamemberofthegym.
______________________(他到资料室没多久),whenthetelephonerang.Hardlyhadhegotin
Whatisthetalkmainlyabout?[br][originaltext]Inthe18thcenturyFren
Trytomakesome(adjust)______ofyourstudyhabitssothatyoucanmakeprogr
Wecaninferfromthepassage______.[br]Asaharmlessrevenge,youmightcome
[originaltext][5]TheAustralianstateofTasmaniaisconsideringraisingth
分离交易的可转换公司债券与一般的可转换债券之间行权方式相同。()
材料采购招标投标管理中,对投标人进行资格审查时主要考虑的因素包括()。A.
天然花岗石板材在物理力学性能方面符合规范要求的有( )。A.体积密度应不小于2
计入建筑安装工程造价内的营业税,其税额为()的3%。A.直接费+间接费
最新回复
(
0
)