首页
登录
职称英语
[originaltext] (1) Rescue crews pulled a man to safety after a collapse at
[originaltext] (1) Rescue crews pulled a man to safety after a collapse at
游客
2023-06-22
30
管理
问题
(1) Rescue crews pulled a man to safety after a collapse at a construction site in Brooklyn on Tuesday. The incident happened on the 400 block of Rutland Road just after 12:30 p. m. The Fire Department of New York says the vacant 100-year-old building being pulled down partially collapsed. A man described as a non-worker civilian was buried up to his waist in the basement. (2) The man was collecting building materials when the first floor collapsed underneath him. He was trapped under a beam about 10 feet below the surface for nearly an hour and a half. The man was then taken to hospital. Officials said he is in stable condition with none life-threatening injuries. The building was reportedly purchased by a neighboring church in 2011. It was the site of a 2006 fire and has remained weakened ever since.
Questions 1 and 2 are based on the news report you have just heard.
1. What happened at a construction site in Brooklyn on Tuesday?
2. What does the report say about the non-worker civilian?
选项
A、He suffered a fatal injury in an accident.
B、He once served in a fire department.
C、He was collecting building materials.
D、He moved into his neighbor’ s old house.
答案
C
解析
题干问的是关于这个不是工作人员的平民新闻是怎么报道的。新闻中提到,当第一层倒塌时,这名男子正在里面收集建筑材料,故答案为C(他当时正在收集建筑材料)。新闻中提到这名男子情况稳定,没有致命伤,A项(他在事故中受到了致命伤)与新闻内容不符,故排除。B项(他曾经在消防部门工作)和D项(他搬到了邻居家的旧房子)新闻中均未提及,故排除。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2772426.html
相关试题推荐
[originaltext]CharlieParkerisoneofAmerica’sgreatest.jazzmusicians.
[originaltext]Unlikemostoftheotherholidays,thehistoryofAprilFool’
[originaltext]Unlikemostoftheotherholidays,thehistoryofAprilFool’
[originaltext]ThespaceshuttleDiscoveryhassafelyreturnedtoearthafte
[originaltext]Joeisastudentatacollegeinanurbanarea.Duringhisfi
[originaltext]Mr.Fosterstartedhispublishingbusinesswithonlyonemaga
[originaltext]Mr.Fosterstartedhispublishingbusinesswithonlyonemaga
[originaltext]Mr.Fosterstartedhispublishingbusinesswithonlyonemaga
[originaltext]Cambridgeisabout90kilometresnortheastofLondon.Itiso
[originaltext]W:Goodeveningandwelcometothisweek’sBusinessWorld,aprog
随机试题
AdroughtthatagovernmentofficialcalledthemostsevereMexicohadever
【B1】[br]【B8】[audioFiles]audio_eufm_j01_273(200910)[/audioFiles]weekends位于介词on
【B1】[br]【B13】A、woksB、potsC、boilersD、fryersC本题考查词语辨析能力。identical表示“相同的”、“同一
(1)Menandwomentendtochoosedifferentcareerpaths,andresearchershav
[originaltext]Thisisthefirstofaseriesoflecturesonhistoricenginee
患儿男,7岁。反复眼睑水肿5个月,尿常规:尿蛋白(+++),红细胞15~20个/
尿沉渣检查,肾盂肾炎多见A.颗粒管型 B.透明管型 C.少量白细胞
想必许多人对初中语文课文《梁生宝买稻种》_______,它就是节选自《创业史》。
施工成本管理的基本流程是( )。A.成本分析→成本核算→成本预测→成本计划→成
女,40岁,发现颈部肿大6年,近半年来常感心悸,多汗,食量加大,检查:无突眼、甲
最新回复
(
0
)