首页
登录
职称英语
[originaltext] Staff at a suburban supermarket in Melbourne say they feel uns
[originaltext] Staff at a suburban supermarket in Melbourne say they feel uns
游客
2023-06-22
43
管理
问题
Staff at a suburban supermarket in Melbourne say they feel unsafe at work after security guards were removed. This came after a series of physical attacks and verbal abuse by customers. More than 50 workers at the store have signed a letter calling for a permanent security guard following a series of incidents, including a customer threatening to attack a supervisor with a knife. A security worker had guarded the store each night from 7 p.m. until 12 a.m., but that had stopped suddenly on Monday, employees said. One worker said an angry customer had thrown a chicken at his head after complaining about how long she had waited to be served. Another worker said the lack of protection at the store made her feel uncomfortable at work. However, the spokesman of the supermarket said the store had taken strong action in response to incidents. “We have found very few instances of bad customer behavior at our store in the past year. In the rare cases we have seen bad behavior, we have taken strong action in response, including banning a customer from the store.”
Questions 3 and 4 are based on the news report you have just heard.
3. For what purpose did the staff at a supermarket in Melbourne sign a letter?
4. What did the spokesman of the supermarket say regarding the employees’ demand?
选项
A、It had already taken strong action.
B、It would put customers’ needs first.
C、It would take their appeal seriously.
D、It was seeking help from the police.
答案
A
解析
细节辨认题。新闻末尾提到,超市已经采取强有力的措施来应对这些冲突,在过去一年里,几乎没有顾客与员工发生冲突的事件。而在为数不多的几次冲突中,超市也采取了措施,比如禁止顾客进入超市。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2772146.html
相关试题推荐
[originaltext]Thetouristindustrydiffersfrommanyothersinthatitempl
[originaltext]Thetouristindustrydiffersfrommanyothersinthatitempl
[originaltext]Whilemostpeoplewerewarminguptheircars,Bruce,myhusba
[originaltext]Whilemostpeoplewerewarminguptheircars,Bruce,myhusba
[originaltext]W:Andy,whathobbywouldyoutakeupifyouhadmoretime?M:I
[originaltext]W:Andy,whathobbywouldyoutakeupifyouhadmoretime?M:I
[originaltext]W:Tony,you’vebeenaracing-driverfornearly10years.You’ve
[originaltext]W:Tony,you’vebeenaracing-driverfornearly10years.You’ve
[originaltext]Atthisweek’sCEStechnologyexpo,LGwillbeoneofmanyTV
[originaltext]Atthisweek’sCEStechnologyexpo,LGwillbeoneofmanyTV
随机试题
Inthehistoryofartspatronage(赞助),entrepreneurs-turned-connoisseurs(艺术
Americansthisyearwillswallow15,000tonsofaspirin(阿司匹林),oneofsafes
下列关于公司债券受托管理人的说法,正确的是( )。A.自行销售的发行人可以担任
中药是指A.产于中国的药物 B.天然药物 C.没有毒性的药物 D.中医理论
共用题干 EatforaGoodandHealthfulLifeF
共用题干 TheDrinkYourBodyNeedsMost1.O
下列民事法律行为中,属于实践性民事法律行为的是()。 A.租赁B.加工承揽
关于磨牙后垫的描述,正确的是A、为磨牙区后部的软组织垫 B、为覆盖磨牙后三角的
边缘嵴的生理作用A.使食物在合面窝沟内 B.保护牙龈 C.建立咬合
女孩,会用勺子吃饭,能双脚跳,会翻书,会说2~3个字的短句,最可能的年龄是(
最新回复
(
0
)