首页
登录
职称英语
[originaltext] (22)Mr. Stevenson was the owner of a general appliance store.
[originaltext] (22)Mr. Stevenson was the owner of a general appliance store.
游客
2023-06-20
30
管理
问题
(22)Mr. Stevenson was the owner of a general appliance store. He had seen many newly-weds coming into his store to shop for their first refrigerator, washer and dryer, and air-conditioner. Pen and pencil in hand, they would ask him a lot of questions about price, features and after-sale services, but they would usually walk away at the end of their inquiry.
The other day a young couple came into his store. They asked him all the usual questions and he answered all of them patiently. But when he suggested an order at the end, they replied firmly, "Well have to look around places first." Although feeling a bit disappointed, Mr. Stevenson did not show it.
Instead, he smiled, moved closer and said, "(23)I know you will go to Discount Dan to look at the price tags. That’s perfectly understandable. I do the same. In fact, they sell the same stuff as we do. But if you buy things there, there is something you will not get And that is me. I come with everything I sell. I’ve been in the business for thirty years and in a few years’ time I’m going to give my store to my daughter and son-in-law. I hope they will carry on the family business. (24)I stand behind everything I sell and I will make sure that you will never regret buying things from me." After this short speech Mr. Stevenson offered the young couple some ice-cream to thank them for their interest.
(25)Impressed by his honesty and sincerity, the young couple decided to place an order.
22. How does Mr. Stevenson make a living?
23. Why do many couples walk away after their inquiry?
24. What did Mr. Stevenson assure the young couple?
25. What made the young couple decide to place an order?
选项
A、Stevensons authority.
B、Stevenson’s self-confidence.
C、Stevenson’s generosity.
D、Stevenson’s truthfulness.
答案
D
解析
原文最后说到,年轻夫妇有感于史蒂文森先生的诚实和真挚,决定下订单。D中的truthfulness是对原文honesty的同义替换,故D为答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2766508.html
相关试题推荐
国家体育总局(theGeneralAdministrationofSpot)在一项调查中发现,自2010年以来,20-39岁的中国人体重增加更多
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)Sp
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]Asinglecigarettesoldonastreetcornermaynotcostalot:
随机试题
Whatdoesthewomanhavedifficultyin?[originaltext]W:SinceIstartedspeakin
Bartendersarerarelyshyaboutofferinganopinion.Butonarecentevening
[originaltext]W:Sitdown,please,Mr.BlackIhopeyouenjoyedyourjourney.M
Ifyouarearesident,you’llfinditusefultoopena【T1】________.Allthe
Accordingtoawarcorrespondent,onecouldsensenothingbutflashesandbangs
Ifyoudreamincolor,you’renotalone:themajorityofpeopletodayclaim
关于书刊印刷,说法错误的是()。A.印刷企业须经出版行政主管部门许可才能经营书
下列有关缴纳城市基础设施建设费的叙述中,哪项是不正确的?()A.该费的征收基
技术分析的基本假设包括( )。 Ⅰ.市场行为涵盖一切信息 Ⅱ.证券价格沿趋
“只要有信心,黄土变成金”所蕴含的的哲理是( )。A.意识对物质具有能动的反作
最新回复
(
0
)