首页
登录
职称英语
共用题干 Living History at Jamestown Settle
共用题干 Living History at Jamestown Settle
最全题库
2022-08-02
120
问题
共用题干Living History at Jamestown Settlement
A woman in Native American clothes is sitting in the sun,sewing a dress from skin.Inside a building,a colonist is making a wooden chair,using very simple tools.And all around,tourists are taking pictures with their digital(数码的)cameras. This is Jamestown settlement today.
Jamestown,Virginia,was one of the first place in the world where people from Europe, American,and Africa came together in 1608 .Today,it is a living history museum,where chil- dren and adults come to experience history. In a living history museum,actors wear clothes and adults form the past and demonstrate many of the activities of daily life back then.The actors also talk to the visitors and explain everything they do.
At a living history museum,there are always many things to touch,hear,and smell. Visitors at Jamestown settlement can walk through copies of the three small sailing ships that carried colo-nists to Virginia and even lie down in a colonist's bed!The colonists stayed on the crowed,dan-gerous ships for more than four months.When they got to Virginia,they built an area of houses with a high wall around it. In today's fort(堡垒),you can see houses, a church, and even a gar-den with foods that the colonists ate.Women in long dresses work inside their homes,and visitors can help them with their sewing and cooking.
There is also an Indian Village at Jamestown settlement,and it books very different from the fort. It shows how the Indians lived in long houses and grew corn and other crops in large fields. Actors there make pottery(陶器)and teach visitors how to play Indian games. You can even help them make an India boat from a tree!
Today,the living history museum of Jamestown is very popular,especially with children and families.People come here to have fun,but also to learn. Many school classes visit to experience old ways of getting things done .A living history museum is the best way to understand how people lived in the past.In Jamestown,people from three different cultures came together in 1608.A: RightB: WrongC: Not mentioned
选项
In Jamestown,people from three different cultures came together in 1608.
A: Right
B: Wrong
C: Not mentioned
答案
A
解析
根据第一段的“...tourists are taking pictures with their digital(数码的)cameras.”可知,如今到这个地区的游客喜欢拍照,题干叙述正确,故选A。
根据第二段的“...where people from Europe, American, and Africa came together in 1608.”可知,题干叙述正确,故选A。
由第三段首句“At a living history museum, there are always many things to touch, hear, and smell.”可知,游客可以触摸很多东西,题干叙述错误。故本题选B。
文章并未提到最先到詹姆斯敦的移民是哪国人,故选C。
根据第二段的“The actors also talk to the visitors and explain everything they do.”可知,工作在博物馆的人们向游客解释他们都干些什么。故题干叙述正确,选A。
根据第三段“Visitors at Jamestown settlement can walk through copies of the three small sailing ships...”可知,游客只能步行穿过模仿的小船,并不能行走在真的移民用的船上。
文章只是说这样的博物馆在孩子和家庭中很受欢迎,但并未提到孩子们和家庭是否喜欢印度游戏,故选C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/1504283.html
本试题收录于:
综合C题库综合类分类
综合C
综合类
相关试题推荐
共用题干 王某有一套三居室的住宅,委托该住宅附近的甲房地产经纪公司(以下简称甲
共用题干 王某有一套三居室的住宅,委托该住宅附近的甲房地产经纪公司(以下简称甲
共用题干 王某有一套三居室的住宅,委托该住宅附近的甲房地产经纪公司(以下简称甲
共用题干 王某有一套三居室的住宅,委托该住宅附近的甲房地产经纪公司(以下简称甲
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)委托乙房地产经纪公司(以下简称乙公
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)经过市场调研发现,某经济技术开发区
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)经过市场调研发现,某经济技术开发区
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)经过市场调研发现,某经济技术开发区
共用题干 有一块处于城市繁华商业区的熟地,面积为5000m2,规划用途为商
共用题干 有一块处于城市繁华商业区的熟地,面积为5000m2,规划用途为商
随机试题
Thoughsomepeoplehavesuggestedthatwomenshouldreturntohouseworkino
Thesuspectwashittingthepolicemanontheheadandknockedhimdownwithafe
BerrywasshockedinRiobecause______.[originaltext]Jason:Berry,you’rejust
下列属于休克中医病机的是A.脱证 B.气滞 C.痰凝 D.阳虚 E.阴虚
下面是李老师讲授高中物理“静电现象的应用”一课的教学片段。李老师:同学们,
目前,我国高校教师培训的形式主要有( )。A.岗前培训 B.助教进修
某混凝土试块强度值不满足规范要求,但经法定检测单位对混凝土实体强度经过法定检测后
能温经止血、散寒止痛,善治虚寒性崩漏下血、宫冷不孕的药物是A.茜草 B.仙鹤草
下列计划中,属于应急计划的有()。A.现场人员安全撤离计划 B.材料与设备采
施工项目经理检查施工进度时,发现施工进度滞后是由于其自身材料采购的原因造成的,则
最新回复
(
0
)