首页
登录
职称英语
共用题干 British Newspapers_______(46).The
共用题干 British Newspapers_______(46).The
资格题库
2022-08-02
53
问题
共用题干British Newspapers
_______(46).The Daily Mirror and the Daily Express both sell about four million copies every day.Apart from the national papers,there is,_______(47)Local newspapers have a weekly circulation of 13 million.Almost every town and country area has one.Nearly all of them hold their own financially and many of them are very profitable.
These papers are written almost entirely for readers interested in local events,birth,weddings,
deaths,council meetings and sports._______(48)Editors prefer to rely on a small staff of people who all know the district well.A great deal of local news is regularly supplied by clubs and churches in the neighborhood and it does not get out of date as quickly as national news.If there is no room for it in this week's edition,an item can sometimes be held over until the following week.
The editor must never forget that the success of any newspaper depends on advertising._______(49)But if the newspaper is well written and the news items have been carefully chosen to attract local readers,the businessmen are grateful for the opportunity to keep their products in the public eyes.
Local newspapers do not often comment on problems of national importance and editors rarely hold with taking sides on political questions._______(50)A newspaper can sometimes persuade the council to take action to provide better shopping facilities,improve transport in the area,and so on。_________(47)A:So local businesses are very interested in advertising in local papers.B:Visitors to Britain are sometimes surprised to learn that newspapers there have such a large circulation.C:He is usually anxious to keep the good will of local businessmen for this reason.D:The content is naturally influenced by the kind of community they serve.E:But they can often be of service to the community in expressing public feelings on local issues.F: however,another branch of the British press which sells almost as many as copies.
选项
_________(47)
A:So local businesses are very interested in advertising in local papers.
B:Visitors to Britain are sometimes surprised to learn that newspapers there have such a large circulation.
C:He is usually anxious to keep the good will of local businessmen for this reason.
D:The content is naturally influenced by the kind of community they serve.
E:But they can often be of service to the community in expressing public feelings on local issues.
F: however,another branch of the British press which sells almost as many as copies.
答案
F
解析
第二句提到了英国两家报纸以及其巨大的发行量,后面又说道本地报纸发行量同样惊人,所以空缺处应选择一个可以做主题句的句子,所以B符合。
从“Apart from the national papers”这个句子可以看出下面将要开始谈除了全国发行的报纸以外的另一种报纸,空缺处后又提到了local newspapers发行量也很巨大,选项F可以起到承前启后的作用。
第二段开头说到本地报纸所写的几乎全是当地读者感兴趣的事件,所以选项D,即“内容自然也受到它们所服务的社区的影响”符合逻辑。
第三段开头说“The editor must never forget that the success of any newspaper depends on advertising...",因此编辑也要获得商人的好感,所以选C来体现出这种因果关系。
最后一段第一句说本地报纸通常不对国家的重大问题发表评论,但空缺处后面却提到有时候它们能够说服本地的理事会采取一些行动,可见需要一个起到意思转折的句子,所以选项E最合适。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/1502535.html
本试题收录于:
综合B题库综合类分类
综合B
综合类
相关试题推荐
共用题干 某房地产中介公司发现A市中某大型小区有大量的空置房并有许多客户要求购
共用题干 某房地产中介公司发现A市中某大型小区有大量的空置房并有许多客户要求购
共用题干 调查显示,某市A区高等院校和科研院所密集地区,高校教师和科研人员近年
共用题干 调查显示,某市A区高等院校和科研院所密集地区,高校教师和科研人员近年
共用题干 调查显示,某市A区高等院校和科研院所密集地区,高校教师和科研人员近年
共用题干 调查显示,某市A区高等院校和科研院所密集地区,高校教师和科研人员近年
共用题干 某房地产经纪公司在某城市开设了二十多家连锁店,各连锁店之间房源和客源
共用题干 某房地产经纪公司在某城市开设了二十多家连锁店,各连锁店之间房源和客源
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)获得一居住用地的开发权,经过市场调
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)获得一居住用地的开发权,经过市场调
随机试题
WhatDoesYourSecondIdentityTellaboutYou?Weliveinthedigitalage,mo
【S1】[br]【S18】A、prestigeB、determinationC、characteristicD、choiceD名词辨义题。根据空格后
[originaltext]Toextinguishdifferentkindsoffires,severaltypesoffire
Stocks,bonds,land—peopleinvestindifferentthingsand【C1】______.Butall
最小费用法的计算形式有哪些?运用最小费用法的前提是什么?
5个64kb/s的信道按统计时分多路复用在一条主线路上传输,主线路的开销为
患儿女,10岁。诊断为先天性肌性斜颈。下列疾病中,不需与之鉴别的是A.锁骨骨折
人力资源战略及其规划作为企业战略的重要组成部分,除具有企业战略的一般属性和特征外
足球运动员王某投保意外伤害保险,保险金额为15万元,保险期间是1年。在一次足球训
运输结构的优化要适应产业结构的需求。当产业结构是()时,运输结构应考虑运量大、规
最新回复
(
0
)