首页
登录
职称英语
共用题干 Creating a World without SmokingSm
共用题干 Creating a World without SmokingSm
考试题库
2022-08-02
74
问题
共用题干Creating a World without Smoking
Smoking will be banned in all pubs,clubs and workplaces from next year after historic votes in the Commons last night. After last-minute appeals from health campaigners,MPs opted for a blanket prohibition which will start in summer 2007,ending months of argument over whether smokers should be barred in pubs and restaurants only.They voted to ban smoking in all pubs and clubs by 384 to 184,a surprisingly large majority of 200.Smoking will still be allowed in home and in places considered to be homes,such as prisons, care homes and hotels.Smokers lighting up in banned areas will face a fixed penalty notice of£50 and spot fines of £200 will be introduced for failing to display no-smoking signs,with the possible penalty,if the issue goes to court,increasing to£1,000.
Carpline Flint,the Public Health Minister,also announced that the fine for failing to stop peopie smoking in banned areas would be increased to£2,500一more than ten times the£200 originally proposed.The Bill also allows the Government to increase the age for buying cigarettes.Ministers will consult on raising it from 16 to 18.The Bill now goes to the Lords but will be through by the summer recess.
Even a plan to allow smoking to continue in private clubs was thrown out as MPs on all sides were given permission to vote with their conscience rather than on a party line.Patricia Hewitt,the Health Secretary,said the Health Bill would ban smoking in"virtually every enclosed public place and workplace"in England and save thousands of lives a year. Smoke-free workplaces and public places"will become the norm".She said:"An additional 600,000 people will give up smoking as a result of this law and millions more will be protected from second-hand smoke."Peter Hollins,Director-general of the British Heart Foundation,said:"The vote is a landmark victory for the public health of this country and will save the lives of many people."The Government will take necessary measures to help smokers give up smoking.A:Right B:Wrong C:Not mentioned
选项
The Government will take necessary measures to help smokers give up smoking.
A:Right
B:Wrong
C:Not mentioned
答案
C
解析
文章的第一段的第二句提到“MPs opted for a blanket prohibition which will start in summer 2007",由此可以得知该信息正确。
文章第一段提到2007年将在所有的工作场所禁烟,而官员工作的地方也属于工作场所,该禁令对他们也不例外,所以该信息错误。
第二段说“Smoking will still be allowed in home and in places considered to be homes",人们可以在自己家里吸烟,所以,该判断的信息正确。
在文中第五段提到“The Bill also allows the Government to increase the age for buying cigarettes",很显然,政府可能提高购买香烟的年龄限制。
本题给出的信息文中没有提及。作者虽然提到了禁烟法案以及各种违反禁令的处罚措施,但并没有谈到政府要关闭制烟厂。
文中没有提到要对烟草业征收更高的税。
文中最后一段提到“An additional 600 ,000 people will give up smoking as a result of this law and millions more will be protected from second-hand smoke",更多的人将在卫生法案的影响下戒烟,但是没有提及政府是否要采取措施帮助人们戒烟。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/1502410.html
本试题收录于:
综合B题库综合类分类
综合B
综合类
相关试题推荐
共用题干 某房地产中介公司发现A市中某大型小区有大量的空置房并有许多客户要求购
共用题干 某房地产中介公司发现A市中某大型小区有大量的空置房并有许多客户要求购
共用题干 某房地产中介公司发现A市中某大型小区有大量的空置房并有许多客户要求购
共用题干 某房地产中介公司发现A市中某大型小区有大量的空置房并有许多客户要求购
共用题干 调查显示,某市A区高等院校和科研院所密集地区,高校教师和科研人员近年
共用题干 某房地产经纪公司在某城市开设了二十多家连锁店,各连锁店之间房源和客源
共用题干 某房地产经纪公司在某城市开设了二十多家连锁店,各连锁店之间房源和客源
共用题干 某房地产经纪公司在某城市开设了二十多家连锁店,各连锁店之间房源和客源
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)获得一居住用地的开发权,经过市场调
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)获得一居住用地的开发权,经过市场调
随机试题
Atthestartofthetutorial,thetutoremphasisestheimportanceof[br]【29】[
Malariaisworld’ssecondmostcommondiseasecausingover【C1】______infectio
Tensofthousandsof18-year-oldswillgraduatethisyearandbehandedmean
Thebenefitsofquittingsmoking—reducedriskofcancerandmanyotherhealt
下列关于衍生品交易业务说法错误的是()。A.衍生产品是一种金融合约,其价值取决于
以下是某年某省三大产业投入产出简表。 请根据以上资料进行计算和分析判断,
小赵长期遭受家庭暴力,认为自己没本事,只能嫁鸡随鸡,被虐待是自己的命不好。如果依
根据《宪法》和法律的规定,关于选举程序,下列哪些选项是正确的?()A.乡级人大
案例一: 一般资料:求助者,男性,35岁,已婚,硕士学历,公务员。 案例介绍
(2018年真题)根据《水利建设项目稽查办法》(水安监[2017]341号),稽
最新回复
(
0
)