首页
登录
职称英语
共用题干 When Fear Takes Control of the Min
共用题干 When Fear Takes Control of the Min
admin
2022-08-02
61
问题
共用题干When Fear Takes Control of the Mind
A panic attack is a sudden feeling of terror.Usually it does not last long,but it may feel like forever. The cause can be something as normally uneventful as driving over a bridge or flying in an airplane.And it can happen even if the person has driven over many bridges or flown many times before.A fast heartbeat. Sweaty hands.Difficulty breathing.A light-headed feeling.At first a person may have no idea what is wrong.But these can all be signs of what is known as panic disorder.The first appearance usually is between the ages of 1 8 and 25.In some cases it develops after a tragedy,like the death of a loved one,or some other difficult situation.
In the United States,the National Institute of Mental Health says more than two million people are affected in any one-year period.The American Psychological Association says panic disorder is two times more likely in women than men.And it can last anywhere from a few months to a lifetime.
Panic attacks can be dangerous-for example,if a person is driving at the time.The Chesapeake Bay Bridge in the state of Maryland is so long and so high over the water,it is famous for scaring motorists.There is even a driver assistance program to help people get across.
Some people who suffer a panic attack develop a phobia,a deep fear of ever repeating the activity that brought on the attack.
But experts say panic disorder can be treated.Doctors might suggest anti-anxiety or antidepressant medicines. Talking to a counselor coald help a person learn to deal with or avoid a panic attack.There are breathing methods, for example,that might help a person calm down.
Panic disorder is included among what mental health professionals call anxiety disorders.A study published last week reported a link between anxiety disorders and several physical diseases.It says these include thyroid disease,lung and stomach problems,artluitis,migraine headaches and allergic conditions.Researchers at the University of Manitoba in Canada say that in most cases the physical condition follows the anxiety disorder.But, They say,exactly how the two are connected remains unknown.
The report in the Archives of Internal Medicine came from a German health study of more than 4 ,000 adults.According to a stu街,all of the following diseases may be associated with anxiety disorder EXCEPT______.A:cancer diseases B:allergic conditionsC:thyroid problems D:lung and stomach troubles
选项
According to a stu街,all of the following diseases may be associated with anxiety disorder EXCEPT______.
A:cancer diseases
B:allergic conditions
C:thyroid problems
D:lung and stomach troubles
答案
A
解析
由文章第一段第五、六、七、八句话可知,这些症状里不包括低血压。故选D。
由文章第二段第一句话“In the United States … more than two million people are affected in any one-year period.”可知,在美国,每年有200多万人受到惊恐症的影响。above与more than意思相近,故选C。
由文章第二段第二句话“…panic disorder is twice more likely in women than men.”可知,女性患惊恐性障碍的可能性是男性的两倍。故选A。
由文章第三段第二句话“The Chesapeake Bay Bridge …is famous for scaring motorists.”可知,the Chesapeake Bay Bridge可能会引起司机产生惊恐性障碍。其他选项提到的地点,文中没有提及。故选B。
由文章第六段第三句话“It says these include thyroid disease , lung and stomach problems…”可知,B、C、D主个选项都包含在内,而选项A没有提到。故选A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/1500566.html
本试题收录于:
综合A题库综合类分类
综合A
综合类
相关试题推荐
共用题干 廖某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)寻找房源,并签订了房地产经纪
共用题干 廖某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)寻找房源,并签订了房地产经纪
共用题干 张某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)为其寻找一套房子。经过反复比
共用题干 张某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)为其寻找一套房子。经过反复比
共用题干 张某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)为其寻找一套房子。经过反复比
共用题干 甲房地产经纪机构(以下称甲机构)是个人独资的房地产经纪机构。张某和王
共用题干 甲房地产经纪机构(以下称甲机构)是个人独资的房地产经纪机构。张某和王
共用题干 张某为甲合伙制房地产经纪机构(以下称甲机构)的注册房地产经纪人。王某
共用题干 张某为甲合伙制房地产经纪机构(以下称甲机构)的注册房地产经纪人。王某
共用题干 张某为甲合伙制房地产经纪机构(以下称甲机构)的注册房地产经纪人。王某
随机试题
--Theradiosaysitwillberainingtomorrow.--I’llstayathomeifit______
TheConservativegovernmentwillfacedifficultyprovingthatitsplantoau
[originaltext]Mr.Green:Whileyou’rehere,Iwishyou’dhavealookaroundthe
[originaltext]M:Make20copiesforme.W:Yes,sir.Iwilldoitrightnow.Q
水的生理功能包括A、细胞内良好的溶剂 B、参与细胞内各种代谢活动 C、调节体
关于中外合资基金管理公司的境外股东应当具备的条件,说法不正确的是()。A.依其
()指债券发行人未按照契约规定支付债券的本金和利息,给债券投资者带来损失的可能
某患者,因欲自杀服有机磷农药,被发现后急送医院。查体:昏迷状态,呼吸困难,皮肤湿
某混凝土试块强度值不满足规范要求,但经法定检测单位对混凝土实体强度经过法定检测后
商品归类题 利福平胶囊,24粒/盒,抗结核病药品(2007年)(
最新回复
(
0
)