首页
登录
职称英语
共用题干 1. Icebergs are among nature's mos
共用题干 1. Icebergs are among nature's mos
admin
2022-08-02
60
问题
共用题干1. Icebergs are among nature's most spectacular(壮观的)creations , and yet most people have never seen one.A vague air of mystery envelops them.They come into being somewhere in faraway, frigid waters,amid thunderous noise and splashing turbulence,which in most case no one hears or sees. They exist only a short time and then slowly waste away(消融)just as unnoticed.
2. Objects of sheerest(最纯粹的)beauty they have been called. Appearing in an endless vaniety of shapes,they may be dazzlingly white,or they may be glassy blue,green or purple,tinted faintly on in darker hues.They are graceful, stately,inspiring in calm,sunlight seas.
3.But they are also called frightening and dangerous,and that they are一in the night,in the fog,and in storms.Even in clear weather one is wise to stay a safe distance away from them.Most of their bulk is hidden below the water,so their underwater parts may extend out far beyond the visible top.Also,they may roll over unexpectedly,churning the waters around them.
4.Icebergs are parts of glaciers that break off,drift into the water,float about awhile,and finally melt.Icebergs afloat today are made of snowflakes that have fallen over long ages of time.They embody snows that drifted down hundreds,or many thousands,or in some cases maybe a million years ago.The snows fell in polar region and on cold mountains,where they melted only a little or not at all,and so collected to great depths over the years and centuries.As each year's snow accumulation lay on the surface,evaporation and melting caused the snowflakes slowly to lose their feathery points and become tiny grains of ice.When new snow fell on top of the old,it too turned to icy grains.So blankets of snow and ice grains mounted layer upon layer and were of such great thickness that the weight of the upper layers compressed the lower ones.With time and pressure from above, the many small ice grains joined and changed to larger crystals,and eventually the deeper crystals merged into a solid mass of ice.With time and pressure from above,the many small ice grains joined and changed to__________, and eventually the deeper crystals merged into a solid mass of ice.A:larger than the part above the waterB:stay near the icebergC:melt away just as unnoticedD:larger crystalsE:stay away from icebergF:above the water
选项
With time and pressure from above,the many small ice grains joined and changed to__________, and eventually the deeper crystals merged into a solid mass of ice.
A:larger than the part above the water
B:stay near the iceberg
C:melt away just as unnoticed
D:larger crystals
E:stay away from iceberg
F:above the water
答案
D
解析
第一段说Icebergs是大自然最壮观的创造,但是…most people have never seen one。A vague air of mystery envelops them.…in most case no one hears or sees.They exist only7 a short time and then siowiy waste away just as unnoticed.以上都说明了冰山的神秘。
第二段讲冰山的美。C项是干扰项。第二段提到了冰山的不同颜色,但描写颜色的目的是为了体现它的美。另外,本段第一句“Objects of sheerest beauty they have been called.”和最后一句“They are graceful , stately , inspiring in calm , sunlight seas.”也都在讲冰山的美丽。
第三段讲冰山是很危险的。第一句就提到:" But they are also called fright-ening and dangerous…”。
第四段讲冰山是如何形成的。
第一段最后一句:" They exist only a short time and then slowly waste away just as unnoticed." waste away和melt away都有“慢慢消融”的意思。
答案相关句在第三段第二句:" Even in clear weather one is wise to stay a safe distance away from them."
答案相关句在第三段第三句:" Most of their bulk is hidden below the water, so their underwater parts may extend out far beyond the visible top."
问题句空格处需要填名词性短语。D项是选项中唯一的名词性短语。另外,从文章的最后一句“With time and pressure from above , the many small ice grains joined and changed to larger crystals , and eventually the deeper crystals merged into a solid mass of ice.”也能找到答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/1499079.html
本试题收录于:
卫生C题库卫生类分类
卫生C
卫生类
相关试题推荐
共用题干 廖某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)寻找房源,并签订了房地产经纪
共用题干 廖某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)寻找房源,并签订了房地产经纪
共用题干 廖某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)寻找房源,并签订了房地产经纪
共用题干 张某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)为其寻找一套房子。经过反复比
共用题干 张某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)为其寻找一套房子。经过反复比
共用题干 张某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)为其寻找一套房子。经过反复比
共用题干 甲房地产经纪机构(以下称甲机构)是个人独资的房地产经纪机构。张某和王
共用题干 张某为甲合伙制房地产经纪机构(以下称甲机构)的注册房地产经纪人。王某
共用题干 张某为甲合伙制房地产经纪机构(以下称甲机构)的注册房地产经纪人。王某
共用题干 张某为甲合伙制房地产经纪机构(以下称甲机构)的注册房地产经纪人。王某
随机试题
Thereisdistinctionbetweenreadingforinformationandreadingforunderst
在每年的电影节上,数百部来自世界不同国家和地区的优秀影片同时放映,使上海国际电影节成为世界上最受欢迎的电影嘉年华(carnival)之一。Intheannu
Didyouknowthatataskthat’sinterrupted(1)_____50%longerandhas50%
Itwouldbeinterestingtodiscoverhowmanyyoungpeoplegotouniversityw
党的十九大报告对我国社会主义经济建设、( )等方面作出了全面部署。A.政治建设
下列属于扩血管抗休克药的一组是:A.阿托品,去甲肾上腺素,山莨菪碱 B.去甲肾
以SDH中的基本模块信号STM-1为例,回答下列问题。(4)STM-16的速率为
2020年,北京客运总量的同比减少量约占全国中心城市客运总量同比减少量的
某农户在一家经营粮油的商店购买了种子,商店称该种子能增加至少30%的产量。农户种
根据现行会计准则和税法,关于融资租赁的说,正确的有()A.租赁期满时,租赁
最新回复
(
0
)