首页
登录
职称英语
共用题干 Time is very important in our live
共用题干 Time is very important in our live
资格题库
2022-08-02
26
问题
共用题干Time is very important in our lives.It organizes our everyday moments.However,time never had any importance in my life until I received a watch from my father that organized my life and made me more responsible.
It came from Denmark to the U.A.E.jewelry shop in a gray box.It weighs 0.24 kilograms. It's round in the center with two silver bands that go around my wrist.And all of it is made of silver. This object tells me the importance of time in my life.
I received this gift on a gray-sky day.I had to go to the airport at 9:00 AM to pick up my uncle Aui and take him to my father's house.However,I was late because I was hanging out with my friends.Later on that day,around 11:00 AM,I remembered my uncle,but I was very late for him. He had left the airport and taken a taxi to my father's house.
I got to my father's house at 2:00 PM on the same day and looked at my angry father's face.I felt ashamed of myself at that moment.After I said hi to my angry father and tired uncle,my father asked me to sit next to him where he handed me this watch which was a gift from him.Then he said,"Essa,did you have fun with your friends today?"I answered, "Yes,father,and I'm sorry about not picking up my uncle Ali."He said,"What you did was not very nice and you should be sorry for your actions."I was ashamed and said,"Father,I'll never do it again.I promise."He said,"I hope today you learned something important,and this watch will be a reminder for you." He told me to take this watch and use it as an organizer of my life.
I learned a very important lesson from my father:to respect time and never be late to get someone.This watch is important to me,not because of its price,but because of the lesson that I learned from it.This watch is important to me because of the lesson that I learned from it.A:Right B:Wrong C:Not mentioned
选项
This watch is important to me because of the lesson that I learned from it.
A:Right
B:Wrong
C:Not mentioned
答案
A
解析
根据是文中第一段第三句话:但是,以前时间在我的生命中并不重要,直到我从父亲那里收到一块手表,这块手表帮助我安排我的生活而且使我变得更加有责任感。
根据是第二段第一句:这块丹麦制造的手表装在一只灰色盒子里,是在阿拉伯联合酋长国的一家珠宝首饰店买的。
第三段第三句:可是因为和朋友们出去玩,我迟到了。可见作者不是因为做作业而迟到。
根据是第四段第二句:那一刻我感到很惭愧。
文中对此没有提到。
依据是第四段最后一句:他让我拿走这块手表,用它来安排自己的生活。
依据是最后一段最后一句:这块手表对我来说很重要,不是因为它价格昂贵,而是因为我从中学习到的这个道理。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/1497482.html
本试题收录于:
卫生B题库卫生类分类
卫生B
卫生类
相关试题推荐
共用题干 某市甲房地产公司(以下简称甲公司)在报纸上刊登一则售楼广告,广告中宣
共用题干 某市甲房地产公司(以下简称甲公司)在报纸上刊登一则售楼广告,广告中宣
共用题干 孙某出国留学前将登记用途为商住的房屋(底层为商铺、二楼为住宅)转让给
共用题干 孙某出国留学前将登记用途为商住的房屋(底层为商铺、二楼为住宅)转让给
共用题干 某开发商为促销楼盘,在醒目位置贴出告示:“新房上市,10月1日开始出
共用题干 某开发商为促销楼盘,在醒目位置贴出告示:“新房上市,10月1日开始出
共用题干 某市W房地产开发公司(以下简称W公司)拟开发建设一大型商业用房,通过
共用题干 房屋产权人甲某,委托房地产中介服务机构丙公司将其房屋一次性出租,经丙
共用题干 房屋产权人甲某,委托房地产中介服务机构丙公司将其房屋一次性出租,经丙
共用题干 房屋产权人甲某,委托房地产中介服务机构丙公司将其房屋一次性出租,经丙
随机试题
Therearecockroaches(蟑螂)everywhereonEarthexcepttheplacesthatarecove
AlmosteveryonewhoworriesaboutAmerica’s"competitiveness"intheworlds
A—CertificateofHealthB—FireInsuranceC—IndustrialAccidentsD—InsuranceComp
[originaltext]M:Hello.W:Hello,Sam.ThisisPaulaHandson.Sorrytobothery
就下表资料分析甲乙两医院乳腺癌手术后5年生存率(%)A.可将甲乙两医院病例数合并
男性,62岁,患食管癌入院后经左胸行食管癌切除弓上吻合术,术后第2天起,胸腔引流
______nativetoNorthAmerica,cornhas
流水施工将给项目带来显著的经济效果,主要体现在()。A.缩短施工工期
关于市场结构的说法,正确的有()。A.市场类型划分的标准是市场的竞争
下列关于上市公司收购要约的撤销与变更的表述中,符合证券法律制度规定的是()。A.
最新回复
(
0
)