首页
登录
职称英语
共用题干 Medical JournalsMedical journals a
共用题干 Medical JournalsMedical journals a
题库
2022-08-02
42
问题
共用题干Medical Journals
Medical journals are publications that report medical information to physicians and other health professionals.
In the past,these journals were available only in print. With the development of electronic publishing,many medical journals now have Web sites on the Internet,and some journals are pub-lished only online.A few medical journals,like the Journal of the American Medical Associa-tion,are considered general medical journals because they cover many fields of medicine.Most medical journals are specialty journals that focus on a particular area of medicine.
Medical journals publish many types of articles.Research articles report the results of re-search studies on a range of topics varying from the basic mechanisms of diseases to clinical trials that compare outcomes of different treatments.Review articles summarize and analyze the informa-tion available on a specific topic based on a careful search of the medical literature.Because the results of individual research studies can be affected by many factors,combining results from dif-ferent studies on the same topic can be helpful in reaching conclusions about the scientific evidence for preventing,diagnosing or treating a particular disease.Case conferences and case reports may be published in medical journals to educate physicians about particular illnesses and how to treat them. Editorials in medical journals are short essays that express the views of the authors,of-ten regarding a research or review article published in the same issue.Editorials provide a per-spective on how the current article fits with other information on the same topic .Letters to the edi-tor provide a way for readers of the medical journal to express comments,questions or criticisms about articles published in that journal.The main readers of medical journals are______.A: the general publicB: health professionalsC: medical criticsD: news reporters
选项
The main readers of medical journals are______.
A: the general public
B: health professionals
C: medical critics
D: news reporters
答案
B
解析
由文章第一段“Medical journals are physicians that report medical information to physi-cians and other health professionals.”可知,内科医生和其他健康专业人士是医学杂志的主要读者。故答案为B。
由文章第二段第二句中“and some journals are published only online”可知,只是有一些医学杂志只刊登在网上。
由文章最后一段中的内容“Medical journals publish many types of articles. Research articles report the results of...Review articles summarize and analyze...Case conferences and case reports may be published in medical journals...Editorials in medical journals are...Letters to the editor provide a way for readers of...”可知,文章的类型有五种。
由文章第三段中“Review articles summarize and analyze the information available for preventing , diagnosing or treating a particular disease.”可知,答案为B。
由文章最后一段最后一句“Letters to the editor provide a way for readers of the medical journal to express comments,questions or criticisms about articles published in that journal." 可知,给编者的信使读者能够对杂志上发表的文章进行评论、提出问题或提出批评意见。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/1493101.html
本试题收录于:
理工B题库理工类分类
理工B
理工类
相关试题推荐
共用题干 CaribbeanIslandsWhatwouldyouse
共用题干 CaribbeanIslandsWhatwouldyouse
共用题干 CaribbeanIslandsWhatwouldyouse
共用题干 TheJoyofLivingAloneMoreandmo
共用题干 TheJoyofLivingAloneMoreandmo
共用题干 第三篇TheBarbieDollsInthemid1940
共用题干 第一篇StormsSinkShipsRescuershave
共用题干 第一篇StormsSinkShipsRescuershave
共用题干 第一篇StormsSinkShipsRescuershave
共用题干 第一篇StormsSinkShipsRescuershave
随机试题
ArcheologyArcheology,thebranchofanthropologythat
HallmarkCardsInc.hasbeendescribedastheGeneralMotorsofemotion.Eac
Theveryubiquityofelectroniccommunicationscanhaveasurprisingdownside,n
Theincreaseinglobaltrademeansthatinternationalcompaniescannotaffo
对诊断系统性红斑狼疮最有意义的检查是A、免疫球蛋白测定 B、抗核抗体 C、总
下列哪项符合有关血管壁的描述A.都有内膜层、中膜层和外膜层B.中膜层的主要成分是
在建工程的建筑物、构筑物或者其他设施倒塌造成他人损害的,由建设单位与施工企业承担
A.动脉导管未闭 B.房间隔缺损 C.小型室间隔缺损 D.法洛四联症 E
由两家或两家以上银行基于相同贷款条件,依据同一贷款协议,按约定时间和比例,通过代
(2016年真题)申请期货公司总经理、副总经理的任职资格,应当具备的条件包括(
最新回复
(
0
)