首页
登录
职称英语
共用题干 第二篇The Book of LifeSo far,scientis
共用题干 第二篇The Book of LifeSo far,scientis
免费题库
2022-08-02
56
问题
共用题干第二篇
The Book of Life
So far,scientists have named about 1.8 million living species,and that's just a fraction of what proba-
bly exists on Earth.With so many plants,animals,and other creatures covering the planet,it can be tough
to figure out what type of spider is moving up your leg or what kind of bird is flying by.
A soon-to-be-launched Web site might help. An international team of researchers has announced the
creation of a Web-based Encyclopedia of Life(EoL).The project aims to catalog every species on Earth in a
single,easy-to-use reference guide.
To get the encyclopedia started,the creators will use information from scientific databases that already
exist.And eventually,in special sections of the site,nonscientists with specialized knowledge will get to join
in.Bird-watchers,for example,will be able to input which birds they've seen and where.The technology
for this kind of tool has only recently become available.
As the EoL develops, you might find it useful for school projects.The site will feature special pages for
kids who are studying ecosystems(生态系统)in their neighborhoods. To make sure the encyclopedia is
accurate,scientists will review much of the information added to it. People who visit the site will be able to
choose to leave out pages that haven't been reviewed.
Another convenient feature of the EoL is that you'll be able to pick the level of detail you see to match
your interests,age,and current knowledge.If you wanted to learn about bears for a science class report,for
example,you could use the"novice"setting to get basic information about the animals.On the"expert"
setting,on the other hand,you could get much more detailed information about the history,literature and
exploration of bears.
It now takes years for scientists to collect all the data they need to describe and analyze species.The
creators of the Encyclopedia of Life hope that their new tool will speed that process.Which of the following statements is NOT true?A:Scientists will review every piece of the information added to the EoL.B:The EoL will be beneficial to school kids with its development.C:Scientists have cataloged only a small part of the living species on Earth.D:People with different interests and knowledge will in a way find the EoL useful.
选项
Which of the following statements is NOT true?
A:Scientists will review every piece of the information added to the EoL.
B:The EoL will be beneficial to school kids with its development.
C:Scientists have cataloged only a small part of the living species on Earth.
D:People with different interests and knowledge will in a way find the EoL useful.
答案
C
解析
由文章内容可知,文章开头运用“蜘蛛”和“鸟”的例子主要说明地球上生物的种类太 多了。
根据第二段的最后一句话可知正确答案。
由第三段的第一句话可知答案。
novice在文中的意思为“新手,初学者”,选项中的beginner符合题意。
由文中第一句话可知“科学家已经命名1.8百万种物种了”,而不是“仅仅一小部分”, 其他选项在文中都能找到依据。 第三篇 文章主要介绍了为什么野生的大象比圈养的大象要长寿。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/1492910.html
本试题收录于:
理工B题库理工类分类
理工B
理工类
相关试题推荐
共用题干 TheInternetHouseAleadingBritis
共用题干 TheInternetHouseAleadingBritis
共用题干 TheInternetHouseAleadingBritis
共用题干 TheInternetHouseAleadingBritis
共用题干 TheInternetHouseAleadingBritis
共用题干 TheInternetHouseAleadingBritis
共用题干 TheInternetHouseAleadingBritis
共用题干 TheInternetHouseAleadingBritis
共用题干 TheInternetHouseAleadingBritis
共用题干 SavingaCity'sPublicArtAvoiding
随机试题
MaryChurchTerrellwasbornin1863,theyearinwhichLincolnsignedtheE
Thehotelwillbeinatightcomerthisyearunlessthenewlylaunchedproject_
Asadevelopingcountry,wemustkeep______withtherapiddevelopmentofthew
监理单位承担了某公路桥梁项目的施工监理任务,该工程由甲施工单位总承包。甲施工单位
以标准正态分布为例,统计分布中常见的术语有()。A.置信概率 B.置信度
旅客在托运的行李中夹带有贵重金属,运输途中行李丢失,相关航空公司将( )。A.
关于期货交易场内集中竞价的描述,正确的是()。A、只有交易所的会员才能直接进场
某药品批发企业拟在所在地省、自治区、直辖市从事麻醉药品和第一类精神药品的批发业务
下列不属于影响保险需求的主要因素的是()。A.居民收入水平 B.平均利
下列关于关键绩效指标法的说法中,正确的是( ) A.关键绩效指标法与平衡计分
最新回复
(
0
)