首页
登录
学历类
With the global population predicted to
With the global population predicted to
题库
2022-08-02
109
问题
With the global population predicted to hit close to 10 billion by 2050, and forecasts that agricultural production in some regions will need to nearly double to keep pace, food security is increasingly making headlines. In the UK, it has become a big talking point recently too, for a rather particular reason: Brexit. Brexit is seen by some as an opportunity to reverse a recent trend towards the UK importing food.The country produces only about 60 percent of the food it eats, down from almost three-quarters in the late 1980s. A move back to self-sufficiency, the argument goes, would boost the farming industry, political sovereignty and even the nation's health. Sounds great--but how feasible is this vision? According to a report on UK food production from the University of Leeds, UK,85 percent of the country's total land area is associated with meat and dairy production. That supplies 80 percent of what is consumed, so even covering the whole country in livestock farms wouldn't allow us to cover all our meat and dairy needs. There are many caveats to those figures, but they are still grave. To become much more self-sufficient,the UK would need to drastically reduce its consumption of animal foods, and probably also farm more intensively--meaning fewer green fields, and more factory-style production. But switching to a mainly plant-based diet wouldn't help. There is a good reason why the UK is dominated by animal husbandry: most of its terrain doesn't have the right soil or climate to grow crops on a commercial basis. Just 25 percent of the county's land is suitable for crop-growing, most of which is already occupied by arable fields. Even if we converted all the suitable land to fields of fruit and vegetable--which would involve taking out all the nature reserves and removing thousands of people from their homes--we would achieve only a 30 percent boost in crop production. Just 23 percent of the fruit and vegetables consumed in the UK are currently home-grown, so even with the most extreme measures we could meet only 30 percent of our fresh produce needs. That is before we look for the space to grow the grains, sugars, seeds and oils that provide us with the vast bulk of our current calorie intake. Crop-growing in the UK is restricted due to_______.A.its farming technologyB.its dietary traditionC.its natural conditionsD.its commercial interests
选项
A.its farming technology
B.its dietary tradition
C.its natural conditions
D.its commercial interests
答案
C
解析
根据题干关键词crop.growing定位到原文第五段第三句“Just 25 percent ofthe country’s?land is suitable for crop.growing.most of which is already occupied by arable fields”。该国只有25%的土地适合种植农作物,其中大部分已经被耕地占用。c项“自然条件”与文章表述一致,故选C。A项“农业技术”、B项“饮食习惯”、D项“商业利益”在原文中均未提及,故均排除。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/xueli/2700717.html
本试题收录于:
英语二研究生题库研究生入学分类
英语二研究生
研究生入学
相关试题推荐
Withtheglobalpopulationpredictedto
Withtheglobalpopulationpredictedto
Withtheglobalpopulationpredictedto
Withtheglobalpopulationpredictedto
Withtheglobalpopulationpredictedto
Whowouldhavethoughtthat,globally,t
Globalizationplacesusinincreasingly
France,whichpridesitselfastheglobal
随机试题
AClosingAddressWriteaclosingaddressofabout50-60wordsbasedon
As【B1】______learnmoreabouthowchildren’sintelligencedevelops,theyare
Thefirecaused______casualties.[originaltext]Thirty-fourpatientsdied
Strictlyspeaking,ChristmasisthecelebrationofthebirthofJesusforpeople
投保人解除合同的,保险人应当自接到解除合同通知之日起三十日内,退还保险单的(
理想的体质是A.偏阳质 B.偏阴质 C.瘦小质 D.肥胖质 E.阴阳平和
情感领域的教学目标根据价值内化的程度分为()等级。 A.二个B.五个
患者,男,60岁。患类风湿关节炎10年,症见肌肉、关节疼痛,僵硬畸形,屈伸不利,
宏兴餐饮有限公司2019年11月开业,领受营业执照、商标注册证、卫生许可
甲为17周岁,以自己的劳动收入为主要生活来源的未成年人,关于甲实施民事法律行
最新回复
(
0
)