首页
登录
学历类
Text 3 When education fails to keep pace
Text 3 When education fails to keep pace
最全题库
2022-08-02
85
问题
Text 3 When education fails to keep pace with technology,the result is inequality.Without the skills to stay useful as innovations arrive,workers suffer-and if enough of them fall belund,society starts to fall apart.That fundamental insight seized reformers in the IndusLrial Revolution,promoting state-funded universal schooling.Later,automation in factories and offices called forth a surge in coUege graduates.The combination of education and innovation,spread over decades,led to a remarkable flowering of prosperity.Today robotics and artificial intelligence call for another education revolution.This time,how-ever,working lives are so lengthy and so fast-chanf;ing that simply cramming more schooling in at the start is not enough.People must also be able to acquire new skills throughout their careers.Unfortunately,as our special report in Lhis issue sets out,the lifelong learning that exists today mainly benefits high achievers and is therefore more likely to aggravate inequality than diminish it.If 21st-century economies are not to create a massive underclass,policymakers urgently need to work out how to help all their citizens leam while they earn.So far,their ambition has fallen pitifully short.The classic model of education-a burst aL the start and top-ups through company training-is breaking down.One reason is the need for new,and constantly updated,skdls.Manufacturing in~creasingly calls for brain work raLher than physical work.The share of the American workforce employed in routine office jobs declined from 25.5%t0 21%between 1996 and 2015.The single,stable career has gone the way of the Rolodex.Pushinf;people into ever-hit;her levels of formal education at the start of their lives is not the way to cope.Just 16qo of Americans think that a four-year college degree prepares students very well for a good job.Although a vocational education promises that vital first hire,those with specialtized training tend to withdraw from the labour force earlier than山ose with general educaUon-perhaps because they are less adaptable.At the same time on-the-job training is shrinking.In Amenca and Britain it has fallen by roughly half in the past two decades.Self-employment is spreading,leaving more people to take responsi-bility for their own skills.Taking time out later in life to pursue a formal qualirication is an option,but it costs money and most coUeges are geared towards youngsters.The author believes that in face of education revolution,workers need_____A.high goals in their careersB.more schooling at the startC.new skills at the beginningD.persistent effort in their lives
选项
A.high goals in their careers
B.more schooling at the start
C.new skills at the beginning
D.persistent effort in their lives
答案
D
解析
观点题。根据题干education revolution定位到第二段首句,workers need=people must.故本题答案来自acquire new skills throughout their careers一句。选项[A]high goals“高目标”与原文new skills“新技能”毫无关联,可以排除。选项[B]与原文more schoolingaL the start is not enough完全相反,故排除。选项[C]at the beginning与原文throughout their careers不符,故可以排除。选项[D]persistent effort in their lives”终生不断的努力”与acquire new skills throughout their careers“在整个职业生涯中获取新技能”接近,其中perSIstent effort=acquire new skills,in their lives=throughout their careers。放[D]为最佳答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/xueli/2700418.html
本试题收录于:
英语二研究生题库研究生入学分类
英语二研究生
研究生入学
相关试题推荐
Text3Wheneducationfailstokeeppace
Text3Wheneducationfailstokeeppace
Text3Wheneducationfailstokeeppace
Text3Wheneducationfailstokeeppace
Text3Wheneducationfailstokeeppace
随机试题
ClosenessandPersonalSpace1.Intimatedistance■Range:【T1】______to45cm
A.17.32sin(ωt+90°) B.10sin(ωt-90°) C.1
先将能与防水卷材热溶黏合的垫衬用机械方法固定在喷射混凝土基面上,然后用“热合”方
信用评价应当遵循的原则是()。A、科学 B、客观 C、全面 D、公开
合同履行不包括( )。A.项目承揽方按要求完成测绘工作 B.测绘项目委托单位
教师教学和学生获得知识的基本材料是()。A、课程标准 B、课
(2018年真题)有明显的镇痛作用,可用于肿瘤骨转移所致的高钙血症和痛性骨质疏松
通过改变某些工作间逻辑关系的方法调整进度计划时,应选择()A、具有工艺逻辑关系的
采用计时观察法测定时间消耗,下列说法中错误的是()。A.计时观察法以现场观察为主
在边坡高度大于20m地段,对于岩质软弱松散的傍山路堑,施工作业措施包括( )。
最新回复
(
0
)