首页
登录
学历类
Text 1 What has been described as the la
Text 1 What has been described as the la
资格题库
2022-08-02
81
问题
Text 1 What has been described as the largest ever ransomware attack-a cyber criminal scheme that locks up computer files until vicLims pay a ransom-holds the paradoxical disLinction of being both an outrageous success(in terms of its blast radius)as well as an abject failure(in terms of its h8ul).The malicious software spread so far and wide,jammed up so many IT networks and generated so much panic and chaos that the wronE;doers effectively undid themselves.On May 12,the world awoke to the beginnings of hundreds of thousands of old Microsoft Win-dows based computers'seizing up as Lhey subjected to a malicious software,appropriately called WannaCry.Within hours,the digital epidemic circled the globe like the Spanish flu,infecting ma-chines running outdated operating systems in some 150 countries,spreading across numerous homes and corporate networks.The attack,which relied on powerful tools believed to have been developed by the NSA and leaked online in April by a group of hackers known as the Shadow Brokers,wormed its way through businesses,hospitals and govemments,all of which found themselves suddenly locked out of their own systems.Researchers detected the wave quickly,and it wasn't long before they picked up on the criminals'self-defeating mistakes.The attackers failed to assign each victim a separate Bitcoin wallet,researchers noted,a criiical error that meant they would not be able to easily Lrack ransom pay-ments.They neglected to automate the money collection in a way that would scale.And then there was the matter of the kill switch.No one is quite certain why the attackers coded a self-destruct burton into their software,yet that's precisely what they did,Marcus Hutchins,a 22-year-old security researcher based in England who goes by MalwareTech,stumbled on the power plug largely by accident.After taking lunch on that Friday aftemoon,he inspected the malware and noticed a specific web address encoded within.Curious,he registered the domain for less than$11.This simple aci stopped the malware,killing the virus'ability to spread and buying Lime for organizations to upgrade their software and deploy protections.The ransomware attack has been considered a victory because it____A.cancels a number of computer filesB.successfully blackmails many usersC.affects numerous users worldwideD.causes panic and chaos at local
选项
A.cancels a number of computer files
B.successfully blackmails many users
C.affects numerous users worldwide
D.causes panic and chaos at local
答案
C
解析
细节题。根据题干关键词ransomware attack定位到第一段第一行,根据第二个关键词victory定位到第三行success,题干的because=原文括号里的in terns of“根据,就……而言”,答案即blast radius“爆炸半径,波及范围”一词。故“这次勒索软件攻击被认为是一次胜利”是因为其“波及范围广泛”,原文第四行The malicious software spread so far and wide...一句也是答案提示。选项中与“波及范围广泛”同义替换的是[C]affects numerous users worldwide“影响了全世界范围的许多用户”。选项[A]来自第二行locks up computer files.原文说的是“锁住电脑文件”,而不是“删除电脑文件”,属于偷换概念。选项[B]successful-ly blackmails many users"成功勒索许多用户”文章并没提到,属于无中生有。选项[D]causes panic and chaos来自原文第四、五行generated so much panic and chaos.而该项中的at local“在当地”属于无中生有,而且与答案“波及范围广泛”完全相反,故排除该项。综上,本题答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/xueli/2700410.html
本试题收录于:
英语二研究生题库研究生入学分类
英语二研究生
研究生入学
相关试题推荐
Text1Whathasbeendescribedasthela
Text1Whathasbeendescribedasthela
Text1Whathasbeendescribedasthela
Text1Whathasbeendescribedasthela
Text1Whathasbeendescribedasthela
随机试题
•Readthetextbelowabouttraining.•Inmostofthelines34-45,thereisonee
[audioFiles]audio_etoefz_055(20051)[/audioFiles]A、Shewillhelpthemanfindth
Americanthisyearwillswallow15,000tonsdrugsofaspirin,oneofsafest
AA--businesscircleB--businessconditionsC--bu
[originaltext]Morning,everyone.WiththeInternetrevolutionusheringinn
论述如何认识我国高等教育的社会主义本质
以下不属于混悬剂的稳定剂的是A.反絮凝剂 B.絮凝剂 C.助悬剂 D.润湿
下列关于消防产品的说法,正确的是()。A.消防产品是指专门用于火灾预防、灭火救援
在一个班级与小组内部学生之间的相互竞争属于( )A.群体内竞争 B.群体间竞
延缓肠道碳水化合物肠道吸收的药物是()。A.罗格列酮 B.吡格列酮 C
最新回复
(
0
)