首页
登录
学历类
I couldn't stop crying.Months oflate eve
I couldn't stop crying.Months oflate eve
题库
2022-08-02
69
问题
I couldn't stop crying.Months oflate evenings and demanding travel had l my professional exterior.I tried to 2 my quarterly numbers while my colleagues squirmed(局促不安)in their seats,offered me a box oftissues,or just 3.My boss 4 ended the meeting.My colleagues quickly 5 the room.l was left 6 in the conference room,crumpled tissues in hand.For women,crying in a professional 7 is often seen as the kiss of death:"Stop crying!Someone will see you.""Quick,run to the ladies'room!"These are just two 8 0f similar wamings I've heard throughout my career.But it's not just me.Female friends and colleagues have told me they too have been told to 9 the waterworks.It's a familiar 10 for women who cry at work:Escape to bathroom.Grab toilet paper.Wipe eyes.Blow nose.Take deep breath and sashay back into the conference rooms,banquet halls,auditoriums and hallways.Act as ifwe really did just have to use the 11.If,however,we can't make a pre-tears escape,we're likely to 12 0ur tails between our legs:"I'm so sorry.""Don't worry,that will never happen again.""You're right,that was so unprofessional."Most of the women I spoke with about this 13 explain that to cry in front of colleagues,especially male peers or bosses,14 as one ofthe most humiliating professional experiences.But times and corporate culture are both changing.Could crying have a less negative feeling ifleaders 15 it as natural?16 gender,leaders need to be trained on how t0 17 crying as another form of emotional expression.The 18 from the top needs to be that no one will lose credibility or be seen as less competent if they cry.Rather,they will be viewed as being 19 while helping to create an even more 20 workplace culture.9选?A.give upB.put asideC.set backD.shut down
选项
A.give up
B.put aside
C.set back
D.shut down
答案
D
解析
固定搭配题。根据句意,但不只是我一个人这样。我的女性朋友和同事告诉我,她们也被告知要哭泣,根据上文可知,在职场中哭泣是要命的,所以要停止哭泣,shut down the waterworks指“停止哭泣”,故D项为正确选项。【干扰排除】根据以上分析可知,A项give up“放弃;交出”、B项put aside“搁置;把……放在一边”、C项set back“推迟;使……受挫折”均不符合上下文语义,故均排除。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/xueli/2699282.html
本试题收录于:
英语二研究生题库研究生入学分类
英语二研究生
研究生入学
相关试题推荐
Icouldn'tstopcrying.Monthsoflateeve
Icouldn'tstopcrying.Monthsoflateeve
Icouldn'tstopcrying.Monthsoflateeve
Icouldn'tstopcrying.Monthsoflateeve
Icouldn'tstopcrying.Monthsoflateeve
Icouldn'tstopcrying.Monthsoflateeve
Icouldn'tstopcrying.Monthsoflateeve
Icouldn'tstopcrying.Monthsoflateeve
Icouldn'tstopcrying.Monthsoflateeve
Icouldn'tstopcrying.Monthsoflateeve
随机试题
Thefounderofquantummechanics(量子力学)andtheinventoroftheuncertainty
[originaltext]W:Goodafternoon!I’mcallingtoaskabouttheapartmentyouadv
[originaltext]W:FreedomTravel.HowmayIhelpyou?M:Yes,I’dliketomake
Imaginethatyou______ontoanotherplanet.A、sendB、weresentC、sentD、hadbeen
Accordingtothenewsitem,doctorsusearttherapytotreatthefollowingprobl
Theexaminationquestion______mecompletelyandIcouldn’tanswerit.A、blocke
你刚才看到的那个人是我们的经理。 Theman(whom)yousawjustnowisourmanager.
对感觉障碍的病人,下列护理措施中哪项不妥A.缓解病人紧张不安的情绪 B.避免患
近年来,意大利面被冠上导致肥胖的坏名声,因此很多人在面对这种地中海饮食时,都抱有
下列有关主频的说法不正确的是()。A主频也叫时钟频率 B主频是计算机主要
最新回复
(
0
)