首页
登录
学历类
The U.S. Postal Service (USPS) continues
The U.S. Postal Service (USPS) continues
免费题库
2022-08-02
41
问题
The U.S. Postal Service (USPS) continues to bleed red ink. It reported a net loss of $5.6 billion for fiscal 2016, the 10th straight year its expenses have exceeded revenue. Meanwhile, it has more than $120 billion in unfunded liabilities, mostly for employee health and retirement costs. There are many bankruptcies. Fundamentally, the USPS is in a historic squeeze between technological change that has permanently decreased demand for its bread-and-butter product, first-class mail, and a regulatory structure that denies management the flexibility to adjust its operations to the new reality And interest groups ranging from postal unions to greeting-card makers exert self-interested pressure on the USPS’s ultimate overseer-Congress-insisting that whatever else happens to the Postal Service, aspects of the status quo they depend on get protected. This is why repeated attempts at reform legislation have failed in recent years, leaving the Postal Service unable to pay its bills except by deferring vital modernization. Now comes word that everyone involved---Democrats, Republicans, the Postal Service, the unions and the system’s heaviest users—has finally agreed on a plan to fix the system. Legislation is moving through the House that would save USPS an estimated $28.6 billion over five years, which could help pay for new vehicles, among other survival measures. Most of the money would come from a penny-per-letter permanent rate increase and from shifting postal retirees into Medicare. The latter step would largely offset the financial burden of annually pre-funding retiree health care, thus addressing a long-standing complaint by the USPS and its union. If it clears the House, this measure would still have to get through the Senate—where someone is bound to point out that it amounts to the bare, bare minimum necessary to keep the Postal Service afloat, not comprehensive reform. There’s no change to collective bargaining at the USPS, a major omission considering that personnel accounts for 80 percent of the agency’s costs. Also missing is any discussion of eliminating Saturday letter delivery. That common-sense change enjoys wide public support and would save the USPS $2 billion per year. But postal special-interest groups seem to have killed it, at least in the House. The emerging consensus around the bill is a sign that legislators are getting frightened about a politically embarrassing short-term collapse at the USPS. It is not, however, a sign that they’re getting serious about transforming the postal system for the 21st century.Which of the following would be the best title for the text?A. The USPS Starts to Miss Its Good Old DaysB. The Postal Service: Keep Away from My CheeseC. The USPS: Chronic Illness Requires a Quick CureD. The Postal Service Needs More than a Band-Aid
选项
A. The USPS Starts to Miss Its Good Old Days
B. The Postal Service: Keep Away from My Cheese
C. The USPS: Chronic Illness Requires a Quick Cure
D. The Postal Service Needs More than a Band-Aid
答案
D
解析
第一段,第一句话开门见山的指出了美国邮政局的问题。在第二段中,说明了造成美国邮政局现状的原因。第三段,说明了各种解决问题的方法。在第四段中,提及了解决方案的审核,以及作者的评论。结合以上的理解,全文的主题,应该和美国邮政局相关的问题的解决相关,进而结合文中的解决方案都不是能够立刻起到作用的,所以,D选项的内容为正确选项。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/xueli/2698874.html
本试题收录于:
英语一研究生题库研究生入学分类
英语一研究生
研究生入学
相关试题推荐
Supposethecareerservicescenterofyo
Text2Internetserviceprovidershaver
Text2Internetserviceprovidershaver
Text2Internetserviceprovidershaver
TheU.S.PostalService(USPS)continues
TheU.S.PostalService(USPS)continues
TheU.S.PostalService(USPS)continues
TheU.S.PostalService(USPS)continues
TheU.S.PostalService(USPS)continues
Eventhoughitseconomycontinuestorec
随机试题
Inthefaceofunexpecteddifficulties,hedemonstratedatalentforquick,______
[originaltext]Haveyoueverhadproblemsinyourlifeanddon’tknowhowto
Inthe1980s,homeschoolingmadeacomebackintheU.S.whenreligiouslycon
D.要求强化组织协调工作()E.作业人员以农民工等低素质人员为主
膳食中糖类供热占总能量摄入的适当比例为()。A.40%~50% B.8
关于项目整体管理的描述,不正确的是( )。A、整体管理是一项综合性和全面性工作
与普通股筹资相比,债务筹资的特点不包括( )。A.筹集的资金具有使用上的时间性
在应激反应中,血浆浓度升高的激素有()A.ACTH B.生长素 C
下列关于项目目标动态控制的表述中,正确的有()。A、项目目标动态控制是项目管理最
下列工程计价的标准和依据中,适用于项目建设前期各阶段对建设投资进行预测和估计的是
最新回复
(
0
)