首页
登录
学历类
Poets,songwriters and politicians hate t
Poets,songwriters and politicians hate t
练习题库
2022-08-02
12
问题
Poets,songwriters and politicians hate the idea,but for decades opinion-poll evidence has been clear:money buys happiness and the richer you are,the more likely you are to express satisfaction with your life.Until now,a survey of 43 countries(1)on October 30th by the pew Research Cenre of Washington,DC,shows that people in(2)markets are expressing almost the same level of satisfaction as people in rich countries.It is the biggest(3)to the standard view of happiness and income seen(4)The Pew poll asks respondents to(5),on a scale from zero to ten,how good their lives are Those who say between seven and ten are counted as(6).In 2007,57%of respondents in rich countries put themselves in the top four tiers;in emerging markets the(7)was 33%:in poor countries only 16%-a classic(8)of the standard view But in 2014,54%of rich-country respondents counted themselves as happy,whereas in emer-ging markets the percentage(9)to 51%.This was happening just at a time when emerging markets chances of converging economically(10)the West seemed to be(11)Rich countries did not experience(12)declines in happiness.The decreases in America and Britain were tiny(a single percentage point),13 the share of happy Germans rose(13)points.A large drop in formerly joyful spain ensured a modest overall decline for the rich.(14)the conver-gence happened(15)huge improvements in countries such as Indonesia and Pakistan.In 12 of the 24 emerging markets,half or more people(16)their life satisfaction in the top tiers of the ladder.This is not to(17)the link between income and satisfaction has been snapped Poor coun-tries still(18)only a quarter of the people there are in the happy tiers=half the level of the other two groups.There is(19)a clear link between happiness and income growth.China's GDP rose at an annual average rate of 10%in 2007-2014 and its happiness level rose 26 points.(20)countries,richer people express more satisfaction than their poorer neighbours.wing onilia(10)选?A.atB.intoC.onD.with
选项
A.at
B.into
C.on
D.with
答案
D
解析
介词辨析题。converge一词意思为“汇聚,聚集”。A.converge at表示“汇于点”;显然converge at the West不符合上下文句意,故排除该项;B.converge into表示“汇成”,无法与下文the West“西方”搭配,故排除该项;C.converge on表示“集中于”,在句中同样逻辑不通;D.converge with表示“与……聚集”,converge with the West表示“与西方接轨”,符合逻辑,故D.项为答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/xueli/2697268.html
本试题收录于:
英语一研究生题库研究生入学分类
英语一研究生
研究生入学
相关试题推荐
Poets,songwritersandpoliticianshatet
Poets,songwritersandpoliticianshatet
Poets,songwritersandpoliticianshatet
Poets,songwritersandpoliticianshatet
Poets,songwritersandpoliticianshatet
Poets,songwritersandpoliticianshatet
Poets,songwritersandpoliticianshatet
Poets,songwritersandpoliticianshatet
Poets,songwritersandpoliticianshatet
Poets,songwritersandpoliticianshatet
随机试题
Effortistheessenceofhappiness:thereisnohappinessexceptaswetake
根据《工程总承包管理办法》,总承包单位可以是总承包项目的( )。A.代建单位
玻璃幕墙设计的以下表述,哪一条是错误的?()A.玻璃幕墙与每层楼板及隔墙处的
患者GP,孕39周,产程进展顺利,自然分娩出胎儿15分钟后,阴道出血200ml,
A.面 B.唇 C.发 D.爪 E.毛脾其华在()
系统型模式在实践中,步骤的多少和具体细节会有差异,但通常包括( )方面。A.制
计算膨胀土的地基土胀缩变形量时,取下列哪些选项中的值是错误的?() A.地基土
弥漫的哮鸣音,呼气相延长 A.支气管哮喘 B.支气管扩张 C.慢性支气管炎
单利终值是一定金额的本金按照复利计算若干期后的本利和。()
一般资料:求助者,男性。45岁,公司业务经理。 案例介绍:求助者所在公司平时业
最新回复
(
0
)