首页
登录
学历类
Sweden is aiming for a zero-waste societ
Sweden is aiming for a zero-waste societ
资格题库
2022-08-02
112
问题
Sweden is aiming for a zero-waste society. This takes the country' s recycling revolution one stepfurther--from putting rubbish in landfills (废物填埋场), to recycling to reusing.?It is early morning. Before 31-year-old Daniel Silberstein goes to his office, he has separated outhis empty cartons (纸箱) into the containers in the shared basement. It is just some of the two tons ofrubbish he and his fellow Swedes recycle per person each year.?"The thing about recycling is that it' s quite automatic. It' s basically a thing you naturally do,"Silberstein says.?"A big part of it is thinking about what kind of environment our daughter is going to have in thefuture. I am a kid of the 1990s and not recycling is kind of abnormal for us, but for my daughter' sgeneration it will hopefully go even further. She already thinks it' s fun to push the cartons into therecycling station when I take her there."?The main problem today is that many used products are hard to deal with. ?A new movement isgaining ground that seeks to ensure everything can be reused somehow. In 2017 the Swedish governmentreformed the tax system so that people could get cheaper repairs on used goods, and a Swedish clothingcompany operates a recycling project where customers get a discount upon handing in old clothes.Meanwhile, scientists are working on finding new clothing materials that are less damaging to theenvironment.?For Daniel Silberstein and his daughter Charlie, the future begins at home. "Friends shouldn't ?????????????????????????????????" ????????????????????????????????????????????????????"Inthrow rubbish on the ground, ?Charlie says, and her dad agrees: ????the future we' 11 look at the oldstyle of recycling the way we look at fossil (化石) fuels and landfill sites today. It will all seem crazy. "?What is the main reason for Silberstein to practice recycling?A.To protect the environment.B.To save more money.C.To obey the local rules.D.To follow his fellows.
选项
A.To protect the environment.
B.To save more money.
C.To obey the local rules.
D.To follow his fellows.
答案
A
解析
文章第四段第一句提到,西尔伯斯坦之所以进行废物回收主要是考虑到将来后代的生活环境。由此可知,他进行废物回收是为了保护环境。故选A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/xueli/2673813.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
Swedenisaimingforazero-wastesociet
Swedenisaimingforazero-wastesociet
Swedenisaimingforazero-wastesociet
Swedenisaimingforazero-wastesociet
随机试题
总之,他们就像一个机器人。压力大,时间少,功课多。(nothingbut)Inshort.theyhavebecomenothingbutaro
[originaltext]W:Didyouturnoffthelightsandcheckthelocksonallthedoo
TheAsianEdge?It’sConfuciusConfuciusdevelopeda
盐酸哌替啶的化学结构是A. B. C. D. E.
A.募穴 B.络穴 C.下合穴 D.俞穴 E.原穴列缺、通里、偏历、光明
(2020年真题)投资协议中的优先认购权条款适用于目标企业()。 Ⅰ发
下列选项中,不属于十枣汤用法的是A.得快下利后,宜糜粥自养 B.三味等分为散末
(2018年真题)扩张性货币政策,如货币政策中贷款利率的上调,可能导致部分微利企
通常被称为活期存款替代品的是( )。A、利率挂钩类理财产品 B、结构
降低颅内压增高的最有效易行的方法是A.腰穿大量引流脑脊液 B.施行人工冬眠物理
最新回复
(
0
)