首页
登录
学历类
Welcome to Stratford-upon-Avon, home of
Welcome to Stratford-upon-Avon, home of
练习题库
2022-08-02
128
问题
Welcome to Stratford-upon-Avon, home of the world' s most famous writer, William Shakespeare( 1564 - 1616). Stratford is famous in history for many old buildings from the Middle Ages. Our aim isto attract you to explore our lovely town following streets that Shakespeare would have known and wouldstill recognize.?Stratford-upon-Avon has been a market town since before Shakespeare' s day. It was a small rivercrossing until it received its legal status as a town in 1196. The original crossing was close to the site ofClopton Bridge, one of the oldest bridges in the country. After 500 years, the bridge still bears traffic,which speaks of the great skill of the original builders. Today, we still have a flourishing market, heldon Fridays and Saturdays. The town is also host to many other art markets throughout the year.?The Royal Shakespeare Company, one of the most famous acting companies in the world, is locatedhere. The theater provides performances of Shakespeare' s plays. It also has many performing works fromacross the centuries and many contemporary pieces as well. If you are lucky, you will see many a famousface wandering through the town or enjoying a drink after plays in one of our many bars.?You may enjoy a boat trip on the river or a visit to the Butterfly Farm, one of the largest of its kindin Europe, which has collections of many extraordinary insects. An enjoyable time may be had in theBrass Rubbing Center (黄铜拓印技艺中心), which promises that great skills are not required toproduce an unusual souvenir of your visit. The center of the town has many small shops and galleries.We hope you enjoy your visit to our much-loved town and that you will come back again.?Where is the passage most probably taken from?A.A novel.B.A tourist guide.C.A product catalog.D.A biography.
选项
A.A novel.
B.A tourist guide.
C.A product catalog.
D.A biography.
答案
B
解析
文章第一段介绍埃文河畔的斯特拉特福德镇是莎士比亚的故乡。第二段介绍埃文河畔的斯特拉特福德镇的现状。第三段介绍皇家莎士比亚剧团。最后一段介绍小镇上的景点。由此可见,这篇文章最有可能摘自一个旅游指南。故选B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/xueli/2673812.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
WelcometoStratford-upon-Avon,homeof
WelcometoStratford-upon-Avon,homeof
WelcometoStratford-upon-Avon,homeof
WelcometoNorthRoadMedicalCentre!We
WelcometoNorthRoadMedicalCentre!We
WelcometoNorthRoadMedicalCenter!We
WelcometoNorthRoadMedicalCenter!We
PassageTwo WelcometoNorthRoadMedic
PassageTwo WelcometoNorthRoadMedic
PassageTwo WelcometoNorthRoadMedic
随机试题
Theperiodofadolescence,i.e.,thepersonbetweenchildhoodandadulthood,
Novels,magazines,andnewspapers—manypeoplereadtheseintheirsparetime
Foraboutthreecenturieswehavebeendoingscience,tryingscienceout,us
Whichofthefollowingstatementsistrueaccordingtowhatyouhear?[br][ori
ThenewUShealth-insurancerulesaredesignedtohelpthosecaughtinMedic
增长速度是指( )。A.发展速度 B.增长量 C.增长量与基期发展水平的比
写字楼用于商业经营和日常办公,下列( )属于写字楼所具有的特征。A.项目运作专
男,50岁。患慢性迁延性肝炎20余年,近1个月来感全身明显乏力,食欲缺乏,腹胀,
立井井筒采用冻结法施工时,井筒的开挖条件应满足()。A.冻结壁温度进入负温 B
(2019年真题)关于成本核算方法的说法,正确的有()。A.表格核算法的基础是
最新回复
(
0
)