首页
登录
学历类
Valencia is in the east part of Spain. I
Valencia is in the east part of Spain. I
资格题库
2022-08-02
51
问题
Valencia is in the east part of Spain. It has a port on the sea, two miles away from the coast. It is the capital of a province that is also named Valencia. The city is a market center for what is produced by the land around the city. Most of the city's money is made from farming. It is also a busy business city, with ships, railways clothes and machine factories. Valencia has an old part with white buildings, colored roofs, and narrow streets. The modern part has long, wide streets and new buildings. Valencia is well known for its parks and gardens. It has many old churches and museums. The University in the center of the city was built in the 13th century. The city of valencia has been known since the 2nd century. In the 8th century it was the capital of Spain. There is also an important city in Venzuela(委内瑞拉)named Valencia.What is the main difference between the two parts of the city?( )A. The color of the buildings.B. The age of the building.C. The color of the roof.D. The length of the streets.
选项
A. The color of the buildings.
B. The age of the building.
C. The color of the roof.
D. The length of the streets.
答案
B
解析
参考文章第三段,主要区别就是建筑物的年代。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/xueli/2673628.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
ValenciaisintheeastpartofSpain.I
ValenciaisintheeastpartofSpain.I
ValenciaisintheeastpartofSpain.I
ValenciaisintheeastpartofSpain.I
随机试题
[img]ct_epem_epelisv_01811(20097)[/img][originaltext]Jackisaverygoodfootba
[originaltext]Howmuchwoulditcosttoreplacetheharddrive?(A)Andthenwh
Ihavejustcomehomeafterviewingsomeastonishingworksofartthatwerer
HowtoGetaPaperPublishedI.Prerequisite—doing(1
抗震设计时,单层钢筋混凝土柱厂房的下列哪一项说法是合理的?Ⅰ.厂房端部可采用山墙
在理财规划服务中,通常是以()的时点作为“规划元年”的开始。A.理财规划
开关室内相对湿度保持在()以下,除湿机应定期排水,防止发生柜内凝露现象,空调
下列费用中,属于引进技术和进口设备其他费的有( )。A.单台设备调试费用 B
下列费用项目中,不在单位工程施工图预算编制范围之内的是()。A.构筑物建筑工程费
脊髓的颈膨大和腰骶膨大对应的脊髓节段为()。A.C~T和L~S B.C
最新回复
(
0
)