首页
登录
学历类
There has been, in history, a man who wa
There has been, in history, a man who wa
题库
2022-08-02
92
问题
There has been, in history, a man who was swallowed by a whale and lived to tell the tale. The man's name is James Bartley. The records to prove his unusual experience are in the British Admiralty. Bartley was making his first trip on the whaling ship
Suddenly the lookout sighted a huge whale. The whalers knew it was a huge whale by the size of the spray it blew into the air. They lowered their small boats. James Bartley was in the first longboat. The men rowed until they were close to the whale. A harpoon was thrown and it found its mark. It sank into the whale's flesh. The maddened beast crashed into the boat, snapping its tail at the men and the wreckage of their boats. When the survivors were picked up, James Bartley was missing. Shortly before sunset, the whale was finally captured. The sailors tied the whale's dead body to the side of the ship. Because of the hot weather it was important that they cut up the whale right away. Otherwise, the meat would begin to rot and the oil would begin to spoil. When they got to the stomach, they felt something moving about wildly. They thought it would be a big fish still alive inside. But when they opened the stomach they found James Bartley. After this trip, Bartley settled in England, and never returned to sea.James Bartley probably never went to sea again because____.( )A. he wanted different kinds of adventuresB. of fright and shockC. he was died after thatD. he doesn't have boat
选项
A. he wanted different kinds of adventures
B. of fright and shock
C. he was died after that
D. he doesn't have boat
答案
B
解析
最后一段讲到自从这个事件后,James Bartley再也没有出过海,可以推断他因此受到了惊吓。B项是正确的。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/xueli/2673474.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
Therehasbeen,inhistory,amanwhowa
Therehasbeen,inhistory,amanwhowa
Therehasbeen,inhistory,amanwhowa
Therehasbeen,inhistory,amanwhowa
Theschoolhas____historyoftwo____.
随机试题
【B1】[br]【B20】A、haveB、getC、beD、appreciateC根据下文,我们可知小男孩也受影响,长大了要做一名建筑工人。所以这里
Thereporterwas______inyesterday’snewspaperforhisunprofessionalbehavior.A
GreeceI.Introduction:Greeceishistoric
(1)Thecommunicationsexplosionisonthescaleoftherail,automobileort
ThelengthoftheIPv6addressis().A.6
注册房地产估价师刘某在变更执业单位后,未办理变更注册而继续执业,根据《注册房地产
简述“5S”活动的内涵。
检验药品监督管理部门为掌握、了解辖区内药品质量总体水平与状态而进行评价检验,该检
与链霉素联合治疗草绿色链球菌或肠球菌所致的心内膜炎的药物是A.异烟肼 B.青霉
下列选项中,不属于财务报表审计的前提条件的是()。A.管理层设计、执行和维
最新回复
(
0
)