首页
登录
学历类
The dog has always been considered man′s
The dog has always been considered man′s
admin
2022-08-02
104
问题
The dog has always been considered man′s best friend.Always noted for being particularly?faithful in watching over children,he also has his place by the fireside,in the cow pasture,on the?sheep range(放牧区),and beside the hunter in forest.He is easy to train,works hard,and often?performs astonishing feats.And in the frozen polar regions he was once the principal motive power,before being lately displaced by the plane and helicopter.Because he howls or whines in the presence of impending death,the dog was once thought to?have supernatural powers and believed to be capable of seeing gods and ghosts invisible to men.Actually,the.basis for these beliefs lies in the hound′s sensibility to people′s feelings and his superior?hearing ability and sense of smell,which enable him to detect signs hidden from human observation.His record of saving lives is outstanding,for he often gives warning of fire and other dangers not noticed by his master.The dog′s major contribution,however,has been to medical research.Both his diet and his?structure are comparable to those of the human being,and so he has been the subject Of countless?demonstrations and experiments.Open-heart surgery has been made possible largely because of the?dog.But his sacrifice has repaid his own species as well by safeguarding it from rabies(狂犬病),distemper,and other diseases.The article does not say whether the scientists′experiments with dogs have__________.A.benefited animals other than dogsB.served manC.helped other dogsD.contributed to medical knowledge
选项
A.benefited animals other than dogs
B.served man
C.helped other dogs
D.contributed to medical knowledge
答案
A
解析
【考情点拨】事实细节题。【应试指导】文章最后指出,科学家们对狗的实验使狗免于犬瘟、狂犬病之类的疾病,而没有提及对其他动物有益。故选A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/xueli/2672892.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
Healwaystellsliesthoughhe____hone
Thedoghasalwaysbeenconsideredman′s
Pauldoesn'thavetobemade__.Healways
E-mailorelectronicmail,isconsidered
E-mailorelectronicmail,isconsidered
Althoughheisconsideredagreatwriter
Althoughheisconsideredagreatwriter
根据下面资料,回答21-35题 Inthepast,Ialwayst
根据下面资料,回答21-35题 Inthepast,Ialwayst
根据下面资料,回答21-35题 Inthepast,Ialwayst
随机试题
Anincredibleopportunityforrealestateinvestorsisinvestinginforeclos
Morethanthree-quartersofthechildrenweinterviewedsaidthey’resometim
SixmonthsafterImetayoungman,heexpressedtomehowmuchhelovedme.
[originaltext]W:Dr.Smith.IneedtoaskyouaboutsomethinginChapter12.We
A.0.00006 B.0.00009 C.0.00012 D.0.000
卵巢内类固醇(甾体)激素合成的途径为:()A.胆固醇—孕激素—雄激素
公司营业执照必须载明的内容有()。 Ⅰ.公司名称Ⅱ.公司住所 Ⅲ.公司经营
结石堵塞输尿管引起尿量减少的机制是A.肾小球毛细血管血压降低 B.囊内压升高
颅脑损伤病人的护理措施哪项不正确?()A.按GCS表评估意识 B.监测瞳孔变
辅助生产车间为进行产品生产而耗用的直接材料费用,应记入的会计账户为()。A
最新回复
(
0
)