首页
登录
学历类
Almost every family buys at least one co
Almost every family buys at least one co
考试题库
2022-08-02
101
问题
Almost every family buys at least one copy of a newspaper every clay.Some people subscribe to?as many as two or three different newspapers.But why do people read newspapers?Five hundred years ago,news of important happenings--battles lost and won,kings or rulers?overthrown or killed--took months and even years to travel from one country to another.The news?passed by word of mouth and was never accurate.Today we can read in our newspapers of important?events that occur in faraway countries on the same day they happen.Apart from supplying news from all over the world,newspapers give us a lot of other useful information.There are weather reports,radio,television and film guides,,book reviews,stories,and,of?course,advertisements.There are all sorts of advertisements.The bigger ones are put in by large?companies to bring attention to their products.They pay the newspapers thousands of dollars for their?advertising space,but′it is worth the money,for news of their products goes into almost every home?in the country.For those who produce newspapers,advertisements are also important.Money earned?from advertisements makes it possible for them to sell their newspapers at a low price and still make?a profit.Which of the following statements is NOT true?A.Five hundred years ago news did not take a long time to reach other countries.B.Large companies put big advertisements in the newspapers to make their products known.C.The news that we need in our newspapers is up-to-date.D.Though the newspapers are sold at a low price,their owners still gain profit.
选项
A.Five hundred years ago news did not take a long time to reach other countries.
B.Large companies put big advertisements in the newspapers to make their products known.
C.The news that we need in our newspapers is up-to-date.
D.Though the newspapers are sold at a low price,their owners still gain profit.
答案
A
解析
【考情点拨】事实细节题。【应试指导】从文章第二段中我们得知,500年前把消息从一个国家传到另一个国家需要花很长的时间:A项不正确,故选A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/xueli/2672890.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
Thefamilyistoopoorto____thethree
Almosteveryfamilybuysatleastoneco
Almosteveryfamilybuysatleastoneco
Theteacherspentalmostthewholeafter
TheordinaryfamilyincolonialNorthAm
TheordinaryfamilyincolonialNorthAm
TheordinaryfamilyincolonialNorthAm
Theship____at8:30,butitisalmost
Familymembersworkedhard____surethat
Billandhisfamilyhavebeenlivingin
随机试题
Therearenowover700millionmotorvehiclesintheworldandthenumberi
[originaltext]W:We’veallheardthesayingLaughteristhebestmedicine.How
[originaltext]W:Hmm,hi.M:Hi,Iamgoingdoortodoortonighttotellpeoplea
[originaltext]MostsummerschoolcoursesinBritainlastfortwotofourwe
We’vejustinstalledtwoair-conditionersinourapartment,______shouldmakegr
[originaltext]W:Tom,youreallymusttakeschoolmoreseriously.Ifyoudon’t
男性,20岁,双下肢水肿1个月,血压150/90mmHg,尿蛋白定量10.7g/
大叶性肺炎发生肺肉质变是因为 A.局部组织缺血B.纤维蛋白渗出 C.机体抵
(2017年真题)个人经营贷款信用风险的主要内容有()。A.借款人还款能力发生
儿童思想品德的形成是通过教育和自我教育实现的。自我教育能力由()、自我激
最新回复
(
0
)