首页
登录
学历类
Every year gray whales migrate from the
Every year gray whales migrate from the
练习题库
2022-08-02
53
问题
Every year gray whales migrate from the Bering Sea in Alaska to the Baja Peninsula in Mexico.Eleven gray whales have died in the San Francisco Bay in the last three weeks.No one knows why the whales are dying.Last year 270 whales died along the whales'migration route.Many people think starvation is the cause.This year the dead whales seem to have more blubber(fat)on them.Twenty years ago,the gray whale was listed as an endangered species.Some scientists think that the larger number of whales makes it hard to find enough food.More whales create more pressure on the food supply,a supply that some scientists say may have dwindled as a result of the warm waters of El Nino.Most of the whales have been dead for many days before they are found and studied.This makes it hard to find the reason for death.65 whales have been seen in the San Francisco Bay Area this year compared to 17 last year.The whales could be dying from many diseases,but it may be over-population.About how many more whales have been sighted in the San Francisco Bay this year compared to last year?A.Twice as manB.Three times as manC.Half as manD.About the sam
选项
A.Twice as man
B.Three times as man
C.Half as man
D.About the sam
答案
B
解析
由最后一段可知。今年在旧金山海湾地区看到了65只鲸,去年是17只。所以今年大约是去年的三倍。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/xueli/2672425.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
Everyyeargraywhalesmigratefromthe
Everyyeargraywhalesmigratefromthe
Everyyeargraywhalesmigratefromthe
Everyyeargraywhalesmigratefromthe
随机试题
【B1】[br]【B14】A、guestsB、strangersC、prisonersD、passengersB“乘客”不是guests,而是pas
Israelisa"powerhouseofagriculturaltechnology",saysAbrahamGorenofElb
Mostearthquakesoccurwithintheupper15milesoftheearth’ssurface.Butear
互联网在我们生活中变得越来越重要了。TheInternetisbecomingmoreandmoreimportantinourlives.
Aftertherobbery,theshopinstalledasophisticatedalarmsystemasaninsuran
TherecessionistakingaserioustollonAmericanretail,bute-commerceco
A.通解 B.特解 C.是解,但既非通解也非特解 D.不是解
大班的陈老师检查幼儿餐后漱口和喝水情况时,发现有的幼儿没漱口和喝水,就采用不准睡
建设工程质量受到多种因素的影响,下列因素中对工程质量产生影响的有( )。A.人
根据《建设工程安全生产管理条例》,下列分部分项工程中,属于达到一定规模的危险性较
最新回复
(
0
)