首页
登录
学历类
Most 11-year-olds are just happy to have
Most 11-year-olds are just happy to have
考试题库
2022-08-02
58
问题
Most 11-year-olds are just happy to have finished their first year of middle school. However , Tom is not like most kids. He did not go to elementary(小学) , middle or high school but went straight to college at the young age of eight.While Tom's parents knew he was smart , they had never imagined putting him in college this young. However,when they tried to send him to a private(私立的) school at the age of six , he was turned down. because he was so smart that the school was afraid he would feel dull.It turns out the school was right. After homeschooling the young boy for two years , the parents realized that he was ready for some real high-level courses. They came to East Los AngelesCollege , who agreed to take him in. However,until he proved himself , he could take only two courses—math and music.Tom did not disappoint. He got A's in both and hasn't looked back since. Last week. He graduated as a top student. In fact , the young boy was so smart that he helped his fellow math students , some of whom were 10 years older than him.While the world may cheer him as a genius(天才) , his parents think he is just a normal boy who plays football and watches movies for children.What did the parents do to Tom for two years before he went to collegeA.They sent him to a school in Los Angeles.B.They let him attend music programs.C.They hired a math teacher for him.D.They taught him at home.
选项
A.They sent him to a school in Los Angeles.
B.They let him attend music programs.
C.They hired a math teacher for him.
D.They taught him at home.
答案
D
解析
事实细节题。根据第三段第一、二句可知,在进入大学之前,Tom 在家中学习了两年。故本题选D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/xueli/2665035.html
本试题收录于:
高起本和高起专英语题库高起本高起专成考分类
高起本和高起专英语
高起本高起专成考
相关试题推荐
Most11-year-oldsarejusthappytohave
Most11-year-oldsarejusthappytohave
Most11-year-oldsarejusthappytohave
随机试题
[img]ct_epebm_epeblisttp_00031(20097)[/img][br][originaltext]M:Myfavorites
Overnightsuccessusuallytakesatleast10years.Onemansaid,"Myoverni
Weagreetoaccept______theythoughtwasthebesttouristguide.A、whateverB、w
如果病人可以很容易地获得有关医生和医院的详细信息(例如手术记录等),那么消费者的
某公路路面底基层为石灰稳定细粒士,基层为水泥稳定碎石,围绕混合料配合比设计、路面
甲房地产开发公司开发建设某住宅小区。2014年1月该小区竣工验收。张某于2015
诊断胆道蛔虫病主要依靠A.B超 B.X线钡餐造影 C.静脉胆系造影 D.典
关于休克的叙述中,下列哪项是错误的A.休克的本质是血压下降 B.休克时机体有效
(2021年真题)企业自产的产品用于非货币性职工福利,按照账面价值和应交税费计入
输送极度和高度危害介质以及可燃介质的管道,必须进行泄漏性试验。关于泄漏性试验说法
最新回复
(
0
)