首页
登录
学历类
As a boy I dreamed of flying airplanes.
As a boy I dreamed of flying airplanes.
资格题库
2022-08-02
44
问题
As a boy I dreamed of flying airplanes. 21 I told Dad I wanted to be a pilot, he said, "You need to do your job well on the farm first, and 22 you may realize your dream." The farm was an everyday responsibility(职责)-that 23 Saturday, Sunday and Christmas too. Every morning I got up at four o' clock to milk and 24 the cows. After the milk was bottled, my older brothers and I 25 it to people' s homes. I was paid five cents a bottle. At that time I 26 that to be successful you have to take care of your responsibilities. When I was 16, I signed up for flying lessons. To pay for the lessons I 27 a small restaurant with some friends. One of our regular 28 was the president of the Farmers Bank. Every 29 I got, l talked to him about my dream. One day I told him I 30 $3, 500 to buy my own 31 . He lent me the money so that I could fly people within 150 miles of the airport. Twelve years later I was flying people around the world 32 a pilot of a big airline company. After ten years in the company I started my own 33 . Today I run a billion-dollar company, but it was on the farm that I learned the principles(原则)that have 34 me. Hard work and determination do 35 dreams come true.____.A. neighbors B. friends C. customers D. passengers
选项
A. neighbors
B. friends
C. customers
D. passengers
答案
C
解析
推理判断题。根据上下文可知,我们餐馆里有位常客是一家银行的行长。neighbor意为“邻居”;friend意为“朋友”;customer意为“顾客”;passenger意为“乘客”。故选C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/xueli/2664333.html
本试题收录于:
高起本和高起专英语题库高起本高起专成考分类
高起本和高起专英语
高起本高起专成考
相关试题推荐
ItwasAnn′sfirstexperienceofflying.
请在第______处填上正确答案。A.dreamed B.have
AsaboyIdreamedofflyingairplanes.
AsaboyIdreamedofflyingairplanes.
AsaboyIdreamedofflyingairplanes.
AsaboyIdreamedofflyingairplanes.
AsaboyIdreamedofflyingairplanes.
AsaboyIdreamedofflyingairplanes.
AsaboyIdreamedofflyingairplanes.
AsaboyIdreamedofflyingairplanes.
随机试题
TheUnitedStatesisconsideredamultilingualcountrybutithasneveremp
A.littleB.unansweredC.detectD.inevitablyE.deepF.dropG.usele
Onemanwastomeethiswifedowntownandspendsometimeshoppingwithher.
患儿男,2岁。腹痛伴呕吐6小时。查体:体温38.5℃,右下腹压痛、反跳痛明显,伴
下列关于个人贷款合作机构营销的说法,不正确的是()。A.在挑选经销商作为合
(2019年真题)管理人应当指定至少()名高级管理人专职担任合规风控负责人
共用题干 Alcoholism1.Yes,alcoholismcanbe
点型感烟、感温火灾探测器至墙壁、梁边的水平距离,不应小于()m。A.0.5
下列选项中,不属于消费信用的积极作用的是()。A.启动新的消费热点 B.优化
根据《水利工程施工转包违法分包等违法行为认定查出管理暂行办法》(水建管[201
最新回复
(
0
)