首页
登录
职称英语
How can a single postage stamp be worth $ 16 800? Any mistake in the printin
How can a single postage stamp be worth $ 16 800? Any mistake in the printin
游客
2025-03-21
61
管理
问题
How can a single postage stamp be worth $ 16 800? Any mistake in the printing of a stamp raises its value to stamp collectors. A mistake on one inexpensive postage stamp has the stamp worth a million and a half times its original value.
The mistake was made more than a hundred years ago in the British colony of Mauritius, a small island in the Indian Ocean. In 1847 an order for stamps was sent to a London printer. Mauritius was to become the fourth country in the world to issue stamps.
Before the order was filled and delivered, a ball was planned at Mauritius’ Government House, and stamps were needed to send out the invitations. A local printer was instructed to copy the design for the stamps. He accidentally wrote the words "Post Office" instead of "Post Paid" on the several hundred stamps that he printed.
Today there are only twenty-six of these misprinted stamps left, fourteen One-penny Orange-Reds and twelve Two-penny Blues. Because of the Two-penny Blue’s rareness and age, collectors have paid as much as $ 16 800 for it. [br] The passage tells us that the stamp worth a million and a half times its original value is
选项
A、the Twelve-penny Blue stamp
B、the Fourteen-penny Orange-Red stamp
C、the Two-penny Blue stamp
D、the One-penny Orange-Red stamp
答案
C
解析
本题问文章告诉我们其原面值增加到150万倍的邮票是哪种。利用查阅式阅读法,我们可以在文章的最后一段的最后一句话中找到相关信息。这句话指出,由于两便士蓝色邮票稀少并且年代久远,集邮者购买一枚价钱已高达16 800美元。此句所表达的内容刚好与文章的第一段内容相对应,都与16 800美元和150万倍有关。因此,本题的正确答案应是C“那种两便士的蓝色邮票”。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4006593.html
相关试题推荐
Howcanasinglepostagestampbeworth$16800?Anymistakeintheprintin
Howcanasinglepostagestampbeworth$16800?Anymistakeintheprintin
Howcanasinglepostagestampbeworth$16800?Anymistakeintheprintin
Jack______tothemanagerforthemistakeshehadmade.A、excusedB、pardonedC、fo
Notknowinghehad______outwithhisgirlfriend,Imadethemistakeofinviting
Nosoonerdidhecompletethejob______hefoundhe’dmadeadisastrousmistake.A
Howcanasinglepostagestampbeworth$16800?Anymistakeintheprintin
Howcanasinglepostagestampbeworth$16800?Anymistakeintheprintin
Howcanasinglepostagestampbeworth$16800?Anymistakeintheprintin
______intheofficehadmadeamistake,andthefirmregrettedcausingthecusto
随机试题
IcametoIndiaayearagotofindavillageinwhichIcouldliveandwrite
PASSAGETHREE[br]Whatdothecasesofthesupermarketandthepowercompanyin
ConservationistsonTuesdayappealedtocountriestourgentlyaddressnewth
Whichofthefollowingisnotacompoundword(复合词)?A、Daybreak.B、Brainwash.C、Pl
Theappealofadvertisingtobuyingmotivescanhavebothnegativeandposit
【S1】[br]【S4】L此处应选择一个及物动词的过去式,而能够和greatness搭配使用的只有achieved。
Teachinginvolvesmorethanleadership.Someoftheteacher’stimeandeffor
A.1150L/s B.865L/s C.745L/s D.730L/s
某股票市价为每股3元,一直以来每股股利为0.3元。投资人要求的必要报酬率为9
胺碘酮主要作用为A.阻滞0相K外流 B.阻滞1相K外流 C.阻滞2相K外流
最新回复
(
0
)