首页
登录
职称英语
More than 30 000 drivers and front seat passengers are killed or seriously i
More than 30 000 drivers and front seat passengers are killed or seriously i
游客
2025-03-19
40
管理
问题
More than 30 000 drivers and front seat passengers are killed or seriously injured each year. At a speed of only 30 miles per hour it is the same as falling from a third floor window. Wearing a seat belt saves lives; it reduces your chance of death or serious injury by more than half.
Therefore drivers or front seat passengers over 14 in most vehicles must wear a seat belt. If you do not, you could be fined up to £50. It will not be up to the drivers to make sure you wear your belt. But it will be the driver’s responsibility to make sure that children under 14 do not ride in the front unless they are wearing a seat belt of some kind.
However, you do not have to wear a seat belt if you are reversing your vehicle; or you are making a local delivery or collecting using a special vehicle; or if you have a valid medical certificate which excuses you from wearing it. Make sure these circumstances apply to you before you decide not to wear your seat belt. Remember you may be taken to court for not doing so, and you may be fined if you cannot prove to the court that you have been excused from wearing it. [br] For some people, it may be better______.
选项
A、to wear a seat belt for health reasons
B、not to wear a seat belt for health reasons
C、to get a valid medical certificate before wearing a seat belt
D、to pay a fine rather than wear a seat belt
答案
B
解析
本题是一道具体细节题。根据第三段第一句话,然而,你在有些时候并不一定要系安全带,比如在倒车的时候,或是驾驶专用车在当地发、收(货物);或者你取得有关医疗单位的证明,证明你不宜使用安全带。由此,我们可以得出结论,一些人由于身体上的原因可以不系安全带,但需要医生证明。选项A说的与文章内容正好相反,“为了身体上的原因最好系上安全带”显然不是正确答案。C项说,某些人最好在系安全带之前取得有效的医疗证明。这种说法与文章的内容完全不符,当然不是正确答案。而B项说的正是文章中提到的内容,因此,本题的正确答案应是B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4003569.html
相关试题推荐
Morethan30000driversandfrontseatpassengersarekilledorseriouslyi
Morethan30000driversandfrontseatpassengersarekilledorseriouslyi
Justasthebuilderisskilledinthehandlingofhisbricks,______theexperien
Suchaskilledtennisplayerknowshowtotake______ofhisopponent’s(对手)chi
——Car17wontherace.——Yes,butitsdrivercamecloseto______killed.A、bein
【B1】[br]【B6】A、captainsB、driversC、passengersD、officersDofficers.这些警察将尽全力阻止这
【B1】[br]【B5】A、metB、causedC、killedD、discoveredBcaused由司机造成的。
"Car17wontherace.""Yes,butitsdrivercamecloseto______killed."A、being
Busesstopateverystoptoletoffand______thepassengers.A、pickupB、getonC
Thismorning,driverswerewarnedof______foginthewholearea.A、deepB、thickC
随机试题
Theproblemisbelieved______atthemeetingtwodaysago.A、tohavediscussedB、t
Manyanelderlyman_______willingtocontinueworkingafterretirementsothat
VictoriaBarzilaiopenedhermouthwidesothedoctorcouldlookathersore
混凝土浇筑采用机械振捣,其振捣的方法有()。A.内部振动器振捣 B.斜面振动
男,38岁。车祸致胸部损伤,出现严重呼吸困难。查体:BP80/60mmHg,脉细
某初产妇26岁,孕41周,因臀位行臀牵引术。胎儿娩出后5分钟突发阴道大量出血约4
家庭的生命周期包括( )。 Ⅰ家庭衰老期 Ⅱ家庭成熟期 Ⅲ家庭形成期
下列各项中属于不动产投资信托基金汇总的基础设施的有()。 ①交通设施②市政
某公司2010年12月31日资产负债表如表2所示 该公司在2010年期末的
目前我国金融市场为分业监管,采用“—行三会”模式,其中银监会的职责有( )。A
最新回复
(
0
)