首页
登录
职称英语
Short and shy, Ben Saunders was the last kid in his class picked for any spo
Short and shy, Ben Saunders was the last kid in his class picked for any spo
游客
2025-03-08
39
管理
问题
Short and shy, Ben Saunders was the last kid in his class picked for any sports team. "Football, tennis, ricket—anything with a round ball, I was useless," he says now with a laugh. But back then he was the object of jokes in school gym classes in England’s rural Devonshire.
It was a mountain bike he received for his 15th birthday that changed him. At first the teen went biking alone in a nearby forest. Then he began to cycle along with a runner friend. Gradually, Saunders set his mind to build up his body, increase his speed, strength and endurance. At age 18, he ran his first marathon.
The following year, he met John Ridgway, who became famous in the 1960s for rowing an open boat across the Atlantic Ocean. Saunders was hired as an instructor at Ridgway’s School of Adventure in Scotland, where he learned about the older man’s cold-water exploits(成就).
Intrigued
, Saunders read all he could about Arctic explorers and North Pole expeditions, then decided that this would be his future.
Journeys to the Pole aren’t the usual holidays for British country boys, and many people dismissed his dream as fantasy. "John Ridgway was one of the few who didn’t say, ’You are completely crazy,’" Saunders says.
In 2001, after becoming a skilled skier, Saunders started his first long-distance expedition toward the North Pole. He suffered frostbite, had a close encounter with a polar bear and pushed his body to the limit.
Saunders has since become the youngest person to ski alone to the North Pole, and he’s skied more of the Arctic by himself than any other Briton. His old playmates would not believe the transformation.
This October, Saunders, 27, heads south to explore from the coast of Antarctica to the South Pole and back, an 1800-mile journey that has never been completed on skis. [br] What do we know about Saunders?
选项
A、He once worked at a school in Scotland.
B、He followed Ridgway to explore the North Pole.
C、He was chosen for the school sports team as a kid.
D、He was the first Briton to ski alone to the North Pole.
答案
A
解析
文章第三段提到Saunders was hired as an instructor at Ridgway’s School ofAdventure in Scotland.故正确答案为A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3988298.html
相关试题推荐
Shortandshy,BenSaunderswasthelastkidinhisclasspickedforanyspo
Shortandshy,BenSaunderswasthelastkidinhisclasspickedforanyspo
Shortandshy,BenSaunderswasthelastkidinhisclasspickedforanyspo
Shortandshy,BenSaunderswasthelastkidinhisclasspickedforanyspo
Shortandshy,BenSaunderswasthelastkidinhisclasspickedforanyspo
IwassofamiliarwithherthatIrecognizedhervoice______Ipickedupthephon
Thefilmwaspickedupbyabranchof20thCenturyFoxandwillbe______inafew
IwassofamiliarwithherthatIrecognizedhervoice________Ipickeduptheph
Peter______alotofSpanishbyplayingwiththenativeboysandgirls.A、picked
随机试题
Althoughhewasnotcaughtcheatingontheexam,thefeelingofguilt______over
NBAcentreJasonCollinsrecentlyannouncedhewasgayinacoverstoryfor
Ourguestswillbeguidedtosafetythroughthefire-escape______afire.A、asa
Themomentumisbuildingaheadofnextmonth’sG8summitinScotlandwheret
______withsteamengines,turbineshavemuchhigherefficiency.A、ComparedB、Whi
Doyouknowhowtobegreen?Weallneedahealthyenvironment,butweproduc
下列有关工业总产值与销售产值之间关系的说法中不正确的是( )。A.工业总产值的
特许经营融资招标项目中,()是反映投标人资格能力的关键因素。A、信誉B、融资能
国家法律或国家药品监督管理部门规定某些药品在销售前或者进口时,必须经过指定药品检
最不适合作为队列研究的人群是( )。A.一个地区一定年龄组的全部人口 B.暴
最新回复
(
0
)