首页
登录
职称英语
If there is one thing I’ m sure about, it is that in a hundred years from now
If there is one thing I’ m sure about, it is that in a hundred years from now
游客
2025-03-03
39
管理
问题
If there is one thing I’ m sure about, it is that in a hundred years from now we will still be reading newspapers. It is not mat newspapers are a necessity. Even now some people get most of their news from television or radio. Many buy a paper only on Saturday or Sunday. But for most people reading newspaper has become a habit passed down from generation to generation.
The nature of what is news may change. What basically makes news is what news is what affects our lives—the big political stories, the coverage of the wars, earthquakes and other disasters, will continue much the same. I think there will be more coverage of scientific research, though. It’s already happening in areas that may directly affect our lives, like genetic engineering. In the future, I think there will be more coverage of scientific explanations of why we feel as we do—as we develop a better understanding of how the brain operates and what our feeling really are.
It’s quite possible that in the next century newspapers will be transmitted(传送)electronically from Fleet Street and printed out in our own home. In fact, I’m pretty sure that how it will happen in the future. You will probably be able to choose from a menu, making up your own newspaper by picking out the things you want to read—sports and international news, etc.
I think people have got it wrong when they talk about competition between the different media. They actually feed off each other. Some people once foresaw that television would kill off newspapers, but that hasn’ t happened. What is read on the printed page lasts longer than pictures on a screen or sound lost in the air. And as for the Internet, it’ s never really pleasant to read something just on a screen. [br] In the writer’s opinion, in the future,________.
选项
A、more big political affairs, wars and disasters will make news
B、newspapers will not be printed in publishing houses any longer
C、newspapers will cover more scientific research
D、more and more people will watch TV
答案
C
解析
推理判断题。承接上文,作者肯定了当今新闻的报道内容在未来仍将持续,但是有关科学报道的内容将增多。故选D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3981452.html
相关试题推荐
Weighingsevenhundredpounds,________.A、shecouldnotmovethepianoB、thepia
IfthereisonethingI’msureabout,itisthatinahundredyearsfromnow
IfthereisonethingI’msureabout,itisthatinahundredyearsfromnow
Ahundredyearsagoitwasassumedandscientifically"proved"byeconomists
Ahundredyearsagoitwasassumedandscientifically"proved"byeconomists
Ahundredyearsagoitwasassumedandscientifically"proved"byeconomists
Ahundredyearsagoitwasassumedandscientifically"proved"byeconomists
Thenumberofmembersintheclub________totwohundred.A、werelimitedB、limits
IfthereisonethingI’msureabout,itisthatinahundredyearsfromno
______fivehundredpeoplearebelievedtohavedrowned.A、AsmanyasB、Asmucha
随机试题
Iwasveryinterestedin______shetoldme.A、allthatB、allwhichC、allwhatD、
中国国旗(FlagofChina)又被称为“五星红旗”。旗面为红色,象征革命。旗面左上方有五颗黄色五角星,黄色较白色明亮美丽,表示中华民族为黄色人种
"WeatherandChaoticSystems"Weatherandclimatearecloselyrelated,butth
Mostearthquakesoccurwithintheupper15milesoftheearth’ssurface.But
计算机中的所有信息都是以()的形式存储在机器内部的。A.字符 B.二进制编码
?人格中的性格是后天的,是社会文化模式的刻印,有可能改变,无好坏之分。( )?
以家庭为中心的方法要素中,()是指社会工作者通过提升家庭成员解决问题的能力,增
建筑安装工程费按照工程造价形成由()组成。A、分部分项工程费B、措施项目费C
(2016年真题)属于特殊食品,应报国家食品药品监督管理总局备案的是A.首次进口
某县移动公司在民用建筑上建移动通信基站,应按(?)规定的标准向该建筑物的产权人
最新回复
(
0
)