首页
登录
职称英语
It is the world’s fourth-most-important food crop, after maize, wheat and
It is the world’s fourth-most-important food crop, after maize, wheat and
游客
2025-02-27
51
管理
问题
It is the world’s fourth-most-important food crop, after maize, wheat and rice. It provides more calories, more quickly, using less land and in a wider range of climates than any other plant. It is, of course, the potato.
The United Nations has hoped that greater awareness of the merits of potatoes will contribute to the achievement of its Millennium Development Goals, by helping to reduce poverty and promote economic development.
The potato promoted economic development by supporting the Industrial Revolution in England in the 19th century. It provided a cheap source of calories and was easy to cultivate, so it liberated workers from the land. Potatoes became popular in the north of England, as people there specialized in livestock farming and domestic industry, while farmers in the south concentrated on wheat production. By a happy accident, the concentrated industrial activity in the regions where coal was readily available, and a potato-driven population boom provided ample workers for the new factories. Friedrich Engels even declared that the potato was the equal of iron for its "historically revolutionary role".
In the form of French fries, served alongside burgers and Coca-Cola, potatoes are now a symbol of globalization. This is quite a change given the skepticism which first greeted them on their arrival in the Old World in the 16th century. They were variously thought to be fit only for animals, to be associated with the devil or to be poisonous. They took hold in 18th-century Europe only when war and famine meant there was nothing else to eat; people then realized just how useful and reliable they were. As Adam Smith, one of the potato’s many admirers, observed at the time, "The very general use which is made of potatoes in these kingdoms as food for man is a convincing proof that the prejudices of a nation, with regard to diet, however deeply rooted, are by no means unconquerable." Mashed, fried, boiled and roast, a humble potato changed the world, and people every where should celebrate it. [br] The best title for the passage is "_______________".
选项
A、2008 - the Potato’s New Mission
B、In Praise of the Potato
C、The History of the Potato
D、The Potato and Globalization
答案
B
解析
文章从第一段开始,就介绍了马铃薯的优点,并进一步分析了马铃薯如何改变世界,全篇都在赞扬马铃薯,故选B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3975776.html
相关试题推荐
Itistheworld’sfourth-most-importantfoodcrop,aftermaize,wheatand
Itistheworld’sfourth-most-importantfoodcrop,aftermaize,wheatand
Itistheworld’sfourth-most-importantfoodcrop,aftermaize,wheatand
Itistheworld’sfourth-most-importantfoodcrop,aftermaize,wheatand
Itistheworld’sfourth-most-importantfoodcrop,aftermaize,wheatand
随机试题
InLondonsomegenerationsagopeopledidn’tgotothecinema,theywentto
Itishardtoimaginealargecitywithoutpolicemen,butsuchwasthe______in
Notuntilthedaybeforeyesterday_____togiveaspeechatthemeeting.A、heagre
[originaltext]Todaywe’regoingtofindoutallaboutpublictransportinL
A.急性肺水肿 B.心房颤动 C.感染性心内膜炎 D.右心衰竭 E.血栓
学习戏剧单元,教师指导学生体会“在台词中融入唱词、民谣、快板等元素”的艺术效果,
支票的当事人有()。A.出票人 B.付款人 C.承兑人 D.收款人 E
根据争议内容的不同,合同争议的下级分类不包括()。A、合同效力争议B、合同终止
糖浆剂是临床常用的浸出制剂,具有味甜量小,服用方便,吸收较快的特点,因含有糖和芳
某企业资产总额年末数为1163150元,流动负债年末数为168150元,长
最新回复
(
0
)