首页
登录
职称英语
The attitude that it is all right to do what harms no one but oneself is usually
The attitude that it is all right to do what harms no one but oneself is usually
游客
2025-02-26
62
管理
问题
The attitude that it is all right to do what harms no one but oneself is usually accompanied by a disregard for the actual interdependence of people. Destroying one’s own life or health means not being available to help family members or the community, it means, instead, absorbing the limited resources of the community for food, health services, and education without contributing fully to the community. Which of the following, if true, most strongly supports the view expressed above?
选项
A、The cost of avoidable accidents and illnesses raises health insurance rates for everyone.
B、Harm to one person can result in an indirect benefit, such as the availability of work in health-related fields, to others.
C、Life would be dull if it were necessary to abstain from all of the minor pleasures that entail some risk of harm to a person who indulges in them.
D、The contribution a person makes to the community cannot be measured by that person’s degree of health.
E、The primary damage caused by the consumption of alcohol, tobacco, and unauthorized drugs is done to the person who uses those substances.
答案
A
解析
本题阅读有一定难度。段落的结论B为第一句话,第二句是对第一句话的进一步补充说明。注意到第一句话中的“interdependence of people”,如果本可避免的事故和疾病的费用提高了health insur—ance rates for everyone,正如(A)所说,那么就发现(A)不仅与段落第一句话对应,而且通过说明会增加每个人的健康保险费,直接支持了段落的第一句话即结论,即直接支持了B,所以(A)正确;(D)易误选,虽然(D)是一个真理,但我们不能由一个人的健康程度来评价一个人对社会的贡献,而且这个真理与段落推理没有直接关联,根本就不能回答问题目的;(B)、(C)、(E)均为无关选项。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3973071.html
相关试题推荐
TheUnitedStatesisnotusuallythoughtofasanationofparakeetlovers.Yet
Chronicbackpainisusuallycausedbyaherniatedordegeneratedspinaldisk.I
Factoryoutletstores,operatedbymanufacturers,areusuallylocatedmilesfrom
Patrickusuallyprovideschildcareforsixchildren.Parentsleavetheirchildr
Diseaseisafluidconceptinfluencedbysocietalandculturalattitudes
Theattitudethatascientist______applyingakindoffoodcolorantscarcelyind
Evenwhenoffstage,theactingtroupeexhibitedthe______behaviorusuallyassoci
Althoughusuallywarmand(i)______ingreetingfriends,Laurenwastooreserved
ThebeautyofMountMcKinleyisusuallycloaked:clouds______thesummitnineda
Aswindler’s______isusuallyagulliblepersonwhoisunabletoresisttheswind
随机试题
WaltWhitmanhelpedtopromotethedevelopmentof______.A、sonnetB、coupletC、bla
Theword"freedom"formanyblackAmericansisinextricablylinkedwiththe
FrogWhenwasthelasttimeyousawafrog?Cha
Thedoctorsaidthat______(保持饮食均衡很重要).itisveryimportanttokeepabalanceddi
提物井应按( )计算建筑面积。A.建筑物自然层 B.提物井净空尺寸 C.提
下列关于子宫解剖的叙述,错误的是A.子宫位于骨盆中央,呈倒置的梨形 B.子宫重
下列药物中,不具退黄疸之功的是A.茵陈 B.瓜蒂 C.金钱草 D.
投资:回报A.广告:打折 B.洽谈:生意 C.竞争:优势 D.入股
对生物利用度的表述正确的是A.要完整表述一个生物利用度需要AUC、tmax两个参
已知某时期整个国民经济中实际完成的货币收付总额为10000(单位略,下同),其中
最新回复
(
0
)