首页
登录
职称英语
The menu at Spyce, which opens today in downtown Boston, isn’t noticeably di
The menu at Spyce, which opens today in downtown Boston, isn’t noticeably di
游客
2025-01-29
44
管理
问题
The menu at Spyce, which opens today in downtown Boston, isn’t noticeably different than the menus you’d find at a half-dozen other quick-service lunch places within a three-block radius. It’s filled with grain bowls with brown rice and freekeh, mix-ins including pomegranate, chicken, and kale, and toppings such as avocado, egg, and yogurt.
But what sets Spyce apart from the Dig Inn two doors down or the two Sweetgreens within a stone’s throw is who — or, rather, what — cooks the food. The star
culinarian
at Spyce is a nine-foot long, 14-foot wide robotic kitchen — so, not really an employee at all.
The machine wirelessly collects multiple orders from a bank of self-service menu kiosks, displays the names of the guests whose orders are being prepared, pipes the various ingredients from refrigerated hoppers into a spinning wok to be cooked and tossed, and dumps the hot meal into a compostable bowl waiting on the counter below. Only then does a human handle any part of your meal, adding fresh ingredients and handing over the order, a process designed to take as few as three minutes.
But, despite the small number of humans involved, Spyce’s co-owners appear to be taking the human touch quite seriously.
"At the end of the day, a restaurant is all about hospitality and, obviously, how good the food is, " says Spyce’s COO Kale Rogers, who built an early prototype of the robotic kitchen with his three current business partners in the basement of their fraternity house at MIT. "We see the automation as a tool to allow us to serve
incredible
quality to more people. A necessary component is the human touch — the presentation, the personalization, the handing it to you with a smile."
Spyce’s robotic system, plus a number of other recent advances in restaurant automation, may raise questions about the culinary future we want. They’re questions easily recognized in nearly every sector from driverless cars in the automotive industry to self-checkout in grocery stores. Will replacing cooks with robots or cashiers with computers be good for the nation’s often-undervalued food workers? Or will it just make
them
obsolete?
Restaurant industry leaders have blamed fair pay movements like Fight for $15 for the rise of restaurant automation, with the assumption that more robots equals fewer human workers. But some workforce advocates note that automation may actually end up being beneficial to restaurant workers.
In developing Spyce, Rogers and his co-founders had a lot to learn from less-successful experiments in automation over the last several years.
For one, they brought on
renowned
chef Daniel Boulud, who drew from his Michelin-rated restaurants for design and flow. Along with executive chef Sam Benson, Boulud helped develop Spyce’s menu. Boulud and Benson also convinced the co-founders, who may have been leaning more robot-centric, to place two French-inspired garde mangers at the front counter to garnish the bowls. Two more employees roam the front-of-house, welcoming guests and helping troubleshoot any snags with the kiosk ordering system. A handful of additional human workers prepare ingredients at an off-site commissary kitchen.
Kale Rogers, co-founder and chief operating officer, wouldn’t say what Spyce is paying its workers — though Boston’s minimum wage is $11 an hour, so assume employees make at least that much — but he acknowledged that customer service is key to creating an environment to which the lunch crowd wants to return week after week. [br] Which of following statements is TRUE?
选项
A、The machine collects multiple orders from a bank of self-service menu kiosks by wire.
B、The machine pipes the various ingredients into a compostable bowl waiting on the counter below.
C、Despite the small number of humans involved Spyce’s co-owners treats the human touch quite carelessly.
D、Only then does a human handle any part of your meal adding fresh ingredients and handing over the order process designed to take as few as three minutes.
答案
D
解析
第3段最后一句的意思是人参与烹饪的过程只需要三分钟,由此可知D项符合题意;第3段第一句第一分句的意思是这台机器人通过无线方式从多台自助点菜机那里接收订单,由此可知A项错误;第3段第一句第三分句的意思是它将冷藏储料送到一个旋转的炒锅里进行翻炒,由此可知B项错误;第4段的意思是尽管只用少量人力,Spyce的共有人看上去非常认真地对待人与人接触这个环节,由此可知C项错误。答案为D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3933500.html
相关试题推荐
ThemenuatSpyce,whichopenstodayindowntownBoston,isn’tnoticeablydi
ThemenuatSpyce,whichopenstodayindowntownBoston,isn’tnoticeablydi
ThemenuatSpyce,whichopenstodayindowntownBoston,isn’tnoticeablydi
ThemenuatSpyce,whichopenstodayindowntownBoston,isn’tnoticeablydi
[originaltext]AbusinessmanandanurseinBoston,Massachusettswillmarry
[originaltext]AbusinessmanandanurseinBoston,Massachusettswillmarry
[originaltext]AbusinessmanandanurseinBoston,Massachusettswillmarry
[originaltext]AbusinessmanandanurseinBoston,Massachusettswillmarry
[originaltext]AbusinessmanandanurseinBoston,Massachusettswillmarry
[originaltext]AbusinessmanandanurseinBoston,Massachusettswillmarry
随机试题
Whatmaybetherelationshipbetweenthespeakers?[br][originaltext]M:Goodm
PresidentRichardNixonusedtosaythatthefirstcivilrightofeveryAmer
兴奋性突触后电位的形成是因为()。
心内膜弹力纤维增生症主要临床表现为:()A.急性起病,心源性休克
教育心理学的主要研究对象是() A.学生B.教师C.学习D.教学
临床多用醋制品的药材是A:延胡索B:大黄C:半夏D:黄连E:厚朴
蛋白质中下列哪个元素的含量较稳定A、碳 B、氢 C、氧 D、氮 E、磷
在电气设备上工作,保证安全的技术措施由( )执行。 A.调控人员B.检修
当我们在承受某些心理痛苦——比如孤独、社会孤立、自我怀疑、负面情绪、觉得人生无意
近期,某城市房地产市场发生较大变化,房地产成交量明显萎缩,住宅市场价格出现下跌趋
最新回复
(
0
)