首页
登录
职称英语
The growth assessment was downgraded by______percent in the second quarter of th
The growth assessment was downgraded by______percent in the second quarter of th
游客
2024-11-25
45
管理
问题
The growth assessment was downgraded by______percent in the second quarter of the year. [br]
(9)Last week, the Department of Commerce downgraded its growth assessment for the second quarter this year, from 2. 4 percent to 1. 6 percent. Amid ongoing fears of a so-called "double dip" recession, the news was seen as another indication that recovery may have stalled, and it was accompanied by other news about slumping home sales. Unemployment has been stuck at a stubborn 9.5 percent,(10)with hundreds of thousands of Americans struggling in the category of the long-term unemployment—those unable to find jobs for six months or more.
选项
A、at least half a month
B、at least half a year
C、at least one month
D、at least one year
答案
B
解析
本题设题点在时间信息处。根据句(10)可知,数以百万的美国人被划分在长期失业的范畴内,即至少六个月内无法找到工作,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3860612.html
相关试题推荐
Withrapideconomicgrowthandurbanization,whichofthefollowingbecomeagro
TheGermaneconomygrewby______inthethirdquarteroftheyear.[originaltext]
BritishEducationalSystemI.Primaryandsecondaryeduc
BritishEducationalSystemI.Primaryandsecondaryeduc
BritishEducationalSystemI.Primaryandsecondaryeduc
BritishEducationalSystemI.Primaryandsecondaryeduc
BritishEducationalSystemI.Primaryandsecondaryeduc
Thegrowthassessmentwasdowngradedby______percentinthesecondquarterofth
TheMexicaneconomywentoffacliffinthesecondthreemonthsof2009,wit
TheMexicaneconomywentoffacliffinthesecondthreemonthsof2009,wit
随机试题
WheredidLiLeigo?[br][originaltext]F:Where’sLiLei?M:Hehasgonetothe
[originaltext]M:MathDepartment,DoctorWebsterspeaking.W:Hi,Prof.Webster
高渗性脱水病人血浆渗透压应A.>250mOsm/L B.>270mOsm/L
下列关于税务师执业规则的说法中,正确的有( )。A、委托人故意不提供有关资料和文
疑为流行性出血热病毒感染的血液标本应接种的实验动物是A.大白鼠B.豚鼠C.家兔D
编制投标报价时,应遵循的原则有( )。 A、投标人自主确定报价 B、投标
再生水是城市的第二水源,对再生水的合理利用既能减少水环境污染,又可以缓解水资源
关于仲裁程序,下列说法中错误的是:()A.在山影公司与初墨公司合同争议的仲
一般资料:求助者,女性,22岁,未婚,大学三年级学生案例介绍:求助者是独生女,家
下列关于电击的说法中正确的是()。A.电击时电流通过人体对人体造成的伤害 B
最新回复
(
0
)