首页
登录
职称英语
According to Colombian officials, who was responsible for the massacre? [br] [o
According to Colombian officials, who was responsible for the massacre? [br] [o
游客
2024-10-31
50
管理
问题
According to Colombian officials, who was responsible for the massacre? [br]
Colombian officials say at least 24 peasants have been killed in a massacre Authorities blame on leftist rebels.
Authorities in Cordoba department, about 450 kilometers northwest of the capital Bogota, suspect the country’s largest leftist guerrilla group, the Revolutionary Armed Forces of Colombia, or FARC, carried out the attack. They say a number of the victims were beheaded.
The region also is a stronghold for right-wing paramilitaries who are known for brutally killing peasants, they are suspected of sympathizing with leftist guerrillas. Colombia has endured nearly four decades of civil war among the army, guerrillas and paramilitaries. The rebels and paramilitaries fight each other for control of the South American nation’s lucrative coca fields. Coca is the key ingredient in the illegal drug cocaine.
The United States is providing Colombia with more than one billion dollars in antidrug aid.
选项
A、To control the government.
B、To control the peasants.
C、To control the army.
D、To control the coca fields.
答案
D
解析
提及左翼游击队与右翼民兵组织的争斗,新闻中指出是“for control of the...coca fields”,并指出了coca的重要性,因此选D项。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3825086.html
相关试题推荐
Bythe1980s,accordingtointernationalbutadmittedlyinconsistentdefini
Bythe1980s,accordingtointernationalbutadmittedlyinconsistentdefini
Bythe1980s,accordingtointernationalbutadmittedlyinconsistentdefini
Bythe1980s,accordingtointernationalbutadmittedlyinconsistentdefini
Accordingtothelecture,whatisinflation?A、Risingprices.B、Fixedincome.C、R
Accordingtothepassage,whoisababymostlikelytobecomfortablewith?[or
AccordingtoColombianofficials,whowasresponsibleforthemassacre?[br][o
AccordingtoColombianofficials,whowasresponsibleforthemassacre?[origina
WhyisNOTthepossiblefactorofsuccessaccordingtothemanintheconversati
WhyisNOTthepossiblefactorofsuccessaccordingtothemanintheconversati
随机试题
Inthelate1800’s,UnitedStatespainterThomasEakins(develop)a(broad),pow
[originaltext]Wereportedaboutastudythatshowedeatingevenalittlele
[originaltext]IntheUnitedStates,manypeopleoncelivedinlarge,twoand
教师的表率作用主要体现在( )A.衣着整洁 B.言行一致 C.举止端庄
设可微函数y=y(x)由方程siny+ex-xy2=0所确定,则微分dy等于(
在日常管理中,贷款人应加强对资金账户的监控,关注()流入流出情况。A.大额资
下列诗句与其所反映的天气现象,对应错误的是A.忽如一夜春风来,千树万树梨花开—
我国法律规定,劳动者在同一用人单位工作满(),双方同意续延劳动合同,劳动者提出
以下所列症状中,药物治疗良性前列腺增生症之前需要排除的是()A.尿潴留 B.
对复杂结构的桥梁或拆除过程复杂、困难的情况,应该采取()手段,确保施工安全。A
最新回复
(
0
)