首页
登录
职称英语
It can be inferred that Scott was a hero because ______. [br] [originaltext]
It can be inferred that Scott was a hero because ______. [br] [originaltext]
游客
2024-10-25
61
管理
问题
It can be inferred that Scott was a hero because ______. [br]
Many of the heroes of all times have been distinguished men of the sea. Such a man was Thomas Scott. (15[D])Captain Scott performed many brave deeds, but perhaps his most remarkable act was the saving of hundreds men, women, and children (16[A])who were crossing the Hudson River in a ferryboat. It was winter and the river was full of blocks of ice. As the ferry boat crossed the river, a tugboat ran into her. The collision cut a great V-shaped hole in her side. Men, women, and children were soon screaming with fright as the water poured into the engine room. In a few minutes the boat would have sunk, plunging all the passengers into the icy water.
Fortunately, Captain Scott happened to be passing in a river tugboat. He quickly pulled his boat up to the sinking ship and sprang to her deck. Rushing down to file engine room, he plugged the hole with everything he could find. Still, water came in. (14[C])Then he thrust his arm into the hole and stopped the water with his body. For an hour he held back the water until the boat reached the dock and everyone was saved.
选项
A、The ship described in this article was crossing the Arctic Ocean.
B、The men, women, and children on the boat were very frightened.
C、The hole in the boat opened into the engine room.
D、The captain’s arm was in the icy water for an hour.
答案
A
解析
细节题。根据文章开始的介绍,该船是在Hudson River上遇险的,因此A 不属实。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3816481.html
相关试题推荐
Codesarescannedby______.[br][originaltext]Whatarezebrastripeson
Codesarescannedby______.[br][originaltext]Whatarezebrastripeson
ItcanbeinferredthatScottwasaherobecause______.[br][originaltext]
ItcanbeinferredthatScottwasaherobecause______.[br][originaltext]
Whatisthemaintopicoftheconversation?[br][originaltext]W:Today’sarts
Whoisthecaller?[br][originaltext]W:GeneralGas,canIhelpyou?M:Mr.Ch
Whoisthecaller?[br][originaltext]W:GeneralGas,canIhelpyou?M:Mr.Ch
Whoisthecaller?[br][originaltext]W:GeneralGas,canIhelpyou?M:Mr.Ch
Whoisthecaller?[br][originaltext]W:GeneralGas,canIhelpyou?M:Mr.Ch
Whoisthecaller?[br][originaltext]W:GeneralGas,canIhelpyou?M:Mr.Ch
随机试题
Historianstendtotellthesamejokewhentheyaredescribinghistoryeduca
Oneofthemostcontentiousissuesinthevastliteratureaboutalcoholcons
“机不可失,时不再来”指的是()A.时间的连续性 B.时间的一维性 C.时
下列关于混凝土工程量计算规定的说法不正确的是( )。A.设计工程量中应计入混凝
A.完全由肾脏排泄 B.主要由肾脏排泄 C.40%~60%由肾脏排泄 D.
关于换填法的说法正确的有()。A、直接用砂、砾、卵石、片石等渗水性材料置换部分
对幼儿发展评价说法错误的是( )。A.具体的评价内容可根据评价目的、教育工作的
在经济衰退时实行扩张政策,有意安排财政赤字;在繁荣时期实行紧缩政策,有意安排财政
以下哪些口腔卫生用品或方法没有去除菌斑的作用A.牙签 B.牙间刷 C.漱口
下列有关了解被审计单位及其环境的说法中,正确的是()。A.注册会计师无须在
最新回复
(
0
)